logo

Aanbouw aannemer

Aanbouw plaatsen? Wij begeleiden uw project van A tot Z

Aanbouw aannemer

Als u een aanbouw aan uw woning wilt laten maken, kunt u de hulp van een aannemer waarschijnlijk goed gebruiken. Een aannemer neemt namelijk de leiding in een bouwproject en draagt zorg voor de gehele coördinatie op de bouwplaats. Door deze rol te vervullen kan een aannemer u veel zorgen en werk uit handen nemen. Een aannemer inschakelen voor een aanbouw aan uw woning heeft dus grote voordelen en bespaart u een hoop gedoe.

fotos_dsc02361_normal

Aanbouw plaatsen? Schakel een aannemer in!

Met een aanbouw aan een bestaande woning kunt u de woonruimte flink vergroten. Maar het is natuurlijk wel belangrijk dat er goed over de aanbouw nagedacht wordt. Wat is de juiste plek, hoe groot moet de aanbouw worden, wat is de juiste staal en welke materialen zijn er nodig? Ook is het essentieel dat er een goede bouwtekening gemaakt wordt en het ontwerp voldoet aan de bouweisen. Weet u precies wat u wilt, dan is het goed om te checken of er bouwvergunning nodig is. En is alles op papier geregeld, dan is het natuurlijk zaak dat er een goede planning komt en de juiste vakmensen en materialen op het juiste moment aanwezig zijn.

De taken van een aannemer

Er komt dus flink wat organisatie kijken bij een bouwproject, zelfs als het gaat om ‘slechts’ een aanbouw. Voor een aannemer is dit dagelijkse kost waardoor je er zeker van zijn dat hij deze rol zonder moeite vervult en aan alles zal denken. De taken van een aannemer bij een bouwproject omvatten standaard:

  • offerte voor alle kosten opstellen
  • vergunningaanvraag
  • planning maken en deadlines bewaken
  • uitvoerend personeel regelen
  • materialen bestellen
  • toezicht op de bouw
  • veiligheid op de bouwplaats bewaken

Voor elk project

Of het nu gaat om een nieuwbouwproject, een kleine aanbouw, een renovatie of een ander bouwproject, Van Koppen Bouw regelt het graag van A tot Z voor u. Onze aannemer neemt de gehele coördinatie van uw project op zich en onze vakmannen gaan aan de slag met de realisatie. Bij ons is uw aanbouw in goede handen, want het keurmerk BouwGarant aannemer waarborgt de kwaliteit van ons werk. Dus maakt u zich maar druk om de inrichting dan doen wij de rest.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij geven u graag een indicatie van alle kosten voor uw project. Vraag een offerte aan en krijg alle benodigde informatie.