logo

Aannemer nieuwbouw

Van Koppen Bouw, aannemer voor nieuwbouw

Aannemer nieuwbouw

Van Koppen Bouw is een bouwbedrijf dat zich onder andere richt op het bouwen van nieuwbouw. Als onderaannemer nemen wij u alle zorgen uit handen. Bent u op zoek naar een aannemer voor nieuwbouw? Neem contact met ons op. Wij realiseren graag uw nieuwbouw voor u.

86994361_1481152592066237_7943487764220084224_n

Mogelijkheden aannemer nieuwbouw

Als aannemer nieuwbouw zijn wij op verschillende manieren in te zetten. Wanneer u als aannemer op zoekt bent naar een onderaannemer bij nieuwbouwprojecten, zijn wij de juiste partner. Zo loopt u bij ons geen (financiële) risico’s omdat wij zijn aangesloten bij verschillende lidmaatschappen. Ditzelfde geldt wanneer u als particulier ons inschakelt.

Bij de nieuwbouw van uw vrijstaande woning bijvoorbeeld. Wij bouwen uw woning volledig naar uw wensen. Tijdens de nieuwbouw leveren wij als aannemer nieuwbouw een complete woning af. De timmerwerken die nodig zijn maken wij zelf. Ook het dakdekkerswerk is geen enkel probleem voor onze medewerkers.

Werkgebied aannemer nieuwbouw

Van Koppen Bouw werkt in een aantal verschillende regio’s. Dit is met name op Goeree-Overflakkee, op Voorne-Putten en in Zeeland. Hieronder vindt u een aantal plaatsen waar wij als aannemer nieuwbouw werkzaam zijn.

  • Nieuwbouw Goeree-Overflakkee
  • Nieuwbouw Ouddorp
  • Nieuwbouw Dirksland
  • Nieuwbouw Middelharnis
  • Nieuwbouw Zuid-Holland
  • Nieuwbouw Brielle

Dit zijn enkele plaatsen waar wij werkzaam zijn. Benieuwd of wij ook bij u uw aannemer voor nieuwbouw kunnen zijn? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0187 – 682 091. We sparren als nieuwbouw aannemer graag met u over uw woonwensen!

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij geven u graag een indicatie van alle kosten voor uw project. Vraag een offerte aan en krijg alle benodigde informatie.