logo

Bouwbedrijf nieuwbouw

Nieuwbouw met Van Koppen Bouw

Bouwbedrijf nieuwbouw

Zoekt u een bouwbedrijf voor de nieuwbouw van uw woning? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Van Koppen Bouw is gevestigd in Ouddorp. Nieuwbouw is één van de werkzaamheden die wij uitvoeren als bouwbedrijf.

86994361_1481152592066237_7943487764220084224_n

Werkgebied bouwbedrijf nieuwbouw

Omdat wij zijn gevestigd in Ouddorp werken wij vooral in de regio van Ouddorp. Dit betekent dat wij als bouwbedrijf de nieuwbouw met name verzorgen op Goeree-Overflakkee, Voorne-Putten en in Zeeland. Als bouwbedrijf nieuwbouw zijn wij onder andere werkzaam in:

Werkgebied aannemer nieuwbouw

Van Koppen Bouw werkt in een aantal verschillende regio`s. Dit is met name op Goeree-Overflakkee, op Voorne-Putten en in Zeeland. Hieronder vindt u een aantal plaatsen waar wij als aannemer nieuwbouw werkzaam zijn.

  • Zuid-Holland
  • Goeree-Overflakkee
  • Ouddorp
  • Burgh-Haamstede
  • Renesse
  • Zeeland

Woont u ergens anders en bent u ook op zoek naar een bouwbedrijf voor nieuwbouw? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen en vragen naar uw mogelijkheden.Van Koppen Bouw is een veilige partner om mee te werken. Wij zijn namelijk aangesloten bij verschillende garantiefondsen, zoals Bouwgarant. Hierdoor loopt u geen risico, op welk gebied dan ook.

Van Koppen Bouw inschakelen

Wilt u ons inschakelen bij de nieuwbouw van uw woning? Maak dan een afspraak met één van onze medewerkers. Samen met u nemen we al u wensen door en bekijk we de mogelijkheden die er zijn. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij geven u graag een indicatie van alle kosten voor uw project. Vraag een offerte aan en krijg alle benodigde informatie.