logo

Dakbedekking

Dakbedekking laten plaatsen door Van Koppen Bouw

Dakbedekking

Dakpannen, bitumen dakbedekking of een rieten dak zijn allemaal soorten dakbedekking. Van Koppen Bouw plaatst dakbedekkingen. Ook voor de dakbedekking op uw woning of bedrijfspand schakelt u ons in! Lees alles over onze werkzaamheden. We vertellen u ook graag meer over dakbedekking prijs.

shutterstock_63889456

Dakbedekking plaatsen

Wat is dakbedekking precies? Dakbedekking is een beschermde laag die op een plat of hellend dak wordt aangebracht om water en wind tegen te houden. Het plaatsen van dakbedekking kan zowel op een plat als op een hellend dak. De dakbedekkingen die wij plaatsen zijn brandveilig, niet zwaar en hebben weinig onderhoud nodig. Wij plaatsen dakbedekking voor particulieren en bedrijven. Meer weten over het plaatsen van dakbedekking bij u thuis of op uw bedrijf? Neem contact met ons op!

Soorten dakbedekking

Er zijn vele soorten dakbedekking, waarvan onderstaande soorten er een aantal zijn. Wij vertellen u graag meer over één of meerdere van deze dakbedekkingssoorten.

  • dakpannen
  • leisteen
  • riet
  • kunststof
  • glas
  • epdm

In Nederland zijn dakpannen de meest voorkomende vorm van dakbedekking. Een rieten dak is in opkomst, maar veel mensen twijfelen door het brandgevaar. Dit is echter eenvoudig te verkleinen, door gebruik te maken van gesloten daksystemen.

Dakbedekking plaatsen door Van Koppen Bouw

Als u kiest voor dakbedekking door Van Koppen Bouw bent u verzekerd van een betrouwbaar bedrijf. Wij zijn aangesloten bij verschillende lidmaatschappen. Zo zijn wij onder andere aangesloten bij BouwGarant en Bouwend Nederland. Hierdoor zijn wij verzekerd tegen eventuele financiële risico’s. Zo loopt u ook geen risico! Om een goed beeld te krijgen van onze werkzaamheden op het gebied van dakbedekking kunt u onze opgeleverde projecten bekijken.

Dakbedekking kosten

Om te kijken wat de mogelijkheden en kosten zijn voor dakbedekking op uw woning of bedrijfspand maken wij graag een afspraak met u. Heeft u nog vragen over dakbedekking of één van onze andere werkzaamheden, dan kunt u altijd contact met ons opnemen!

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij geven u graag een indicatie van alle kosten voor uw project. Vraag een offerte aan en krijg alle benodigde informatie.