logo

Dakdekkerwerk in Ouddorp en Goedereede

Dakdekkerwerk door Van Koppen Bouw

Dakdekkerwerk in Ouddorp en Goedereede

Op zoek naar de juiste partij voor dakdekkerswerk in Ouddorp en Goedereede? Een van de werkzaamheden die aannemings- en bouwbedrijf Van Koppen voor u verzorgt, is dakdekkerswerk. Bij ons bent u hiervoor dus aan het juiste adres! Interesse? Neem gerust contact met ons op.

86994361_1481152592066237_7943487764220084224_n

Wat houdt dakdekkerswerk in?

Wanneer we het hebben over dakdekkerswerk, bedoelen we het aanbrengen van een beschermende laag op een hellend of plat dak. Zo beschermen we uw dak tegen water, sneeuw en wind. Afhankelijk van de situatie, kunnen wij hier verschillende materialen voor gebruiken. We bedekken het dak met de nieuwe dakbekleding en toebehoren zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Daarbij houden we altijd rekening met de veiligheid van het project.

Verschillende vormen van dakbedekking

Werkzaamheden omtrent dakbedekking voeren wij in verschillende plaatsen in de omgeving uit, zoals in Ouddorp en Goedereede. Ons bouw- en aannemingsbedrijf is gevestigd in Ouddorp, dus wij zijn zeer snel bij u ter plekke. U hoeft zich dus niet druk te maken over hoge voorrijkosten wanneer u ons inschakelt voor uw dakdekkerswerk.

U kunt bij ons terecht voor verschillende vormen van dakbedekking, zoals:

  • Bitumen dakbedekking
  • EPDM dakbedekking
  • PVC dakbedekking
  • Dakbedekking voor schuine daken, zoals polytuil en shingels

De juiste dakbedekking voor u

U kunt bij ons onder andere terecht voor Bitumen dakbedekking. Deze viskeuze vloeistof is een vloeistof in de vorm van aardolie. Ook EPDM dakbedekking is een mogelijkheid. EPDM staat voor ‘Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer’. Deze vorm van dakbedekking bestaat uit rubbers.

Daarnaast kunt u PVC dakbedekking laten plaatsen door Aannemings- & bouwbedrijf van Koppen. Polyvinylchloride (PVC) wordt door middel van hete lucht homogeen aan elkaar gelast. Deze vormen zijn vooral voor platte daken interessant. Voor schuine daken hebben wij ook een groot aantal mogelijkheden. Denk hierbij aan polytuil en shingels.

Dakdekkerswerk in Ouddorp en Goedereede

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij werken niet alleen in Ouddorp en Goedereede, maar voor dakdekkerswerk op heel Goeree-Overflakkee zijn wij in te schakelen! Wanneer u geïnteresseerd bent, vragen wij u om contact met ons op te nemen!

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij geven u graag een indicatie van alle kosten voor uw project. Vraag een offerte aan en krijg alle benodigde informatie.