logo

Daken

Daken en toebehoren

Daken

Een dak boven uw hoofd is een ding, maar een goed dak boven uw hoofd is een tweede. Het liefst heeft u natuurlijk een dak dat bestand is tegen zware weersomstandigheden, niet lekt en er ook nog mooi uitziet. Van Koppen Bouw is gespecialiseerd in het bouwen van daken, maar ook voor dakbedekking en dakrenovatie bent u bij ons aan het juiste adres.

86994361_1481152592066237_7943487764220084224_n

Dakrenovatie en dakbedekking

 

Is uw dak aan vervanging toe? Neem dan contact op met Van Koppen Bouw. Het laten renoveren van uw dak kan uw huis een heel nieuw aanzicht geven. Daarnaast heeft dakrenovatie ook nog een aantal voordelen:

  • Het laten renoveren van uw dak kost minder geld dan een nieuw dak laten bouwen;
  • Bij dakrenovatie wordt rekening gehouden met de nieuwe isolatie- en ventilatietechnieken. Hiermee bespaart u op uw energieverbruik.
  • Met een gerenoveerd dak stijgt de waarde van uw huis.

Ook voor dakbedekking bent u bij ons aan het juiste adres. Goede dakbeddeking maakt uw dak waterdicht en dachtvrij en voorkomt lekkages. Van Koppen Bouw is uw specialist op het gebied van dakbedding. Voor zowel renovatiewerkzaamheden als spoedklussen kunt u bij ons terecht. Met een goed dak boven uw hoofd kunt u zorgeloos wonen.

 

Ons werkgebied

 

Van Koppen Bouw is werkzaam in Zeeland en grote delen van Zuid-Holland. We hebben in deze provincies reeds verschillende projecten afgerond. Zo zijn wij onder andere actief in:

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij geven u graag een indicatie van alle kosten voor uw project. Vraag een offerte aan en krijg alle benodigde informatie.