logo

Houtskeletbouw Stellendam

Houtskeletbouw in Stellendam

Houtskeletbouw Stellendam

Wilt u een houtskeletbouw woning in Stellendam laten bouwen? Kom dan naar aannemings- en bouwbedrijf Van Koppen! Wij zijn een modern bouwbedrijf en kunnen daarom ook houtskeletbouw in Stellendam realiseren. We vertellen u graag meer over de voordelen en mogelijkheden van houtskeletbouw.

86994361_1481152592066237_7943487764220084224_n

Wat is houtskeletbouw?

Houtskeletbouw (HSB) is een constructiemethode waarbij het ‘skelet’ van de woning is gebaseerd op hout. Een bouwsysteem met een houten draagconstructie is vrij modern en brengt verrassend veel voordelen met zich mee. Ook op Goeree-Overflakkee is houtskeletbouw daarom een populaire keuze. Bij Van Koppen Bouw hebben wij al talloze woningen op deze wijze gerealiseerd. Dus zit u eraan te denken om een houtskeletbouw woning in Stellendam laten bouwen? Dan helpen wij u graag!

De voordelen van houtskeletbouw

Wanneer u houtskeletbouw in Stellendam wilt, heeft u een aantal voordelen. Eén daarvan is het feit dat houtskeletbouw een lichte bouwvariant is. Hierdoor kunt u ook sneller bouwen. Deze snelle bouwtijd zorgt ervoor dat uw woning snel wind- en waterdicht kan worden gemaakt. De snelle bouwtijd heeft ook te maken met het feit dat de losse elementen van het huis op de werkplaats kunnen worden gemaakt, zodat het alleen nog in elkaar moet worden gezet. Zo kunt u binnen korte tijd genieten van het wooncomfort dat de houtskeletbouw in Stellendam u biedt! Ook is deze constructiemethode zeer milieuvriendelijk.

Vooroordelen over houtskeletbouw

Er bestaan een aantal vooroordelen over houtskeletbouw. Zo zou het brandgevaarlijk zijn. Woningen met houtskeletbouw zijn echter niet brandgevaarlijker dan andere woningen. Ook wordt er vaak gedacht dat een houtskeletbouw woning minder lang mee gaat. Ook dit is niet waar. Ten slotte is een houtskeletbouw woning ook niet minder sterk dan andere woningen; iets wat vaak onterecht wordt beweerd. Deze argumenten hoeven u dus niet tegen te houden om te kiezen voor houtskeletbouw in Stellendam.

Houtskeletbouw in Stellendam?

Al met al zijn er genoeg voordelen aan houtskeletbouw. Dus wilt u een woning met een houtskeletbouw in Stellendam? Neem dan direct contact met ons op en ontdek de mogelijkheden! Ook sturen wij u graag

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij geven u graag een indicatie van alle kosten voor uw project. Vraag een offerte aan en krijg alle benodigde informatie.