logo

Houtskeletbouw Zeeland

Houtskeletbouw laten bouwen in Zeeland

Houtskeletbouw Zeeland

Zoekt u een betrouwbare aannemer voor houtskeletbouw in Zeeland, dan is Van Koppen Bouw u graag van dienst. Ons bedrijf is gevestigd in Ouddorp, vlakbij de provincie Zeeland. Wij bestaan al sinds 1875 en hebben dan ook een schat aan ervaring als het aankomt op houtskeletbouw.

86994361_1481152592066237_7943487764220084224_n

Houtskeletbouw Zeeland in recordtempo

De realisatie van houtskeletbouw gaat erg snel. Middels houtskeletbouw in Zeeland kunnen we binnen zes tot acht weken een houten draagconstructie realiseren. Wij maken voorafgaand aan de montage in onze werkplaats alle onderdelen op maat. Dit maakt de doorloopsnelheid van houtskeletbouw in Zeeland hoog.

Voordelen van houtskeletbouw in Zeeland

Kiest u voor houtskeletbouw in Zeeland, dan brengt dat enkele voordelen met zich mee. Deze lichte manier van bouwen zorgt ervoor dat ons bouwbedrijf sneller kan bouwen dan bij andere bouwmethodes. Het is bovendien zo dat middels houtskeletbouw uw huis in Zeeland wind- en waterdicht te maken is. U zult dus al zeer binnenkort kunnen genieten van uw prachtige woning in Zeeland.

Laat u informeren over houtskeletbouw in Zeeland

Wilt u dat Van Koppen Bouw uw houtskeletbouw in Zeeland voor u realiseert, neem dan gerust contact met ons op. U kunt direct een offerte aanvragen, zodat wij u kunnen informeren over alle mogelijkheden van houtskeletbouw en de daarbij horende prijs.

Wist u dat wij ook renovatie van houtskeletbouw verzorgen? We vertellen u graag meer!

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij geven u graag een indicatie van alle kosten voor uw project. Vraag een offerte aan en krijg alle benodigde informatie.