logo

Kantoorpand bouwen

Kantoorpand laten bouwen door Van Koppen Bouw

Kantoorpand bouwen

Gemiddeld genomen brengen we zo’n 8 à 9 uur van onze dag door op kantoor. Om zo efficiënt mogelijk te werken, is het van belang dat uw kantoorpand voldoet aan de wensen van u en uw medewerkers. Schakel voor het kantoorpand bouwen daarom een betrouwbaar bouwbedrijf in waarbij u zeker bent van hoge kwaliteit. Van Koppen Bouw is al actief sinds 1875 en komt ook graag uw nieuwe kantoor bouwen.

86994361_1481152592066237_7943487764220084224_n

Kantoor bouwen geheel naar wens

Voorafgaand aan het daadwerkelijke bouwen van het kantoor, gaan we uitgebreid met u om tafel om alle wensen en eisen door te spreken. Op deze manier weten we zeker dat het eindresultaat van kantoorpand bouwen aansluit op uw verwachtingen. Door onze jarenlange ervaring met het bouwen van kantoren kunnen wij u voorzien van uitgebreid advies over het bouwen van een kantoor.

We zien steeds vaker dat ondernemers hun kantoorpand laten bouwen op een liefst energieneutrale manier. Doordat we hier al wat ervaring mee hebben, kunnen we u hier goed over adviseren. Een kantoor bouwen moet geheel naar wens zijn, dus ook duurzaamheid kan daarbij een rol spelen. En wij weten precies hoe we die rol in moeten vullen.

Laat Van Koppen Bouw uw kantoorpand bouwen

We gaan met alle plezier met u om tafel om te praten over het bouwen van uw kantoorpand. Wilt u dat wij uw kantoor bouwen, bel dan naar 0187 682 091 voor het maken van een afspraak. U ontvangt niet alleen ons uitgebreide en deskundige advies, maar ook een gespecificeerd prijsvoorstel voor de kosten van een kantoor bouwen. Ook het verbouwen van uw bestaande kantoor nemen wij op ons!

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij geven u graag een indicatie van alle kosten voor uw project. Vraag een offerte aan en krijg alle benodigde informatie.