logo

Nieuwbouw Oude-Tonge

Voor nieuwbouw projecten in Oude-Tonge

Nieuwbouw Oude-Tonge

Wilt u binnenkort een nieuwbouw woning laten bouwen in Oude-Tonge of een ander nieuwbouwproject? Hierbij zijn er veel werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. U maakt een goede beslissing als u ervoor kiest om Aannemings- & Bouwbedrijf Van Koppen dit laat uitvoeren.

86994361_1481152592066237_7943487764220084224_n

Waarom van Koppen Bouw?

Van Koppen Bouw is werkzaam op zowel de particulieren als de zakelijke markt. Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel bij Van Koppen Bouw, wij betrekken de klant erg bij onze projecten. Om de nieuwbouw in Oude-Tonge zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren, bespreken we vooraf eerst uw wensen en behoeften en bekijken we de mogelijkheden.

Daarnaast kunt u bij ons ook een verzekering afsluiten omdat wij aangesloten zijn bij bouwgarant. Op deze manier bent u gedekt voor de risico’s, zoals gebreken na oplevering etc.

Contact opnemen met van Koppen Bouw

Wilt u uw nieuwbouwproject in Oude-Tonge overdragen aan Van Koppen Bouw? Neem dan contact met ons op. Samen met u bespreken we de mogelijkheden.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij geven u graag een indicatie van alle kosten voor uw project. Vraag een offerte aan en krijg alle benodigde informatie.