logo

Prefab woning

Prefab woning door Van Koppen Bouw

Prefab woning

De traditionele manier van woningbouw is door bouwmaterialen op de bouwplaats te brengen en daar stukje bij beetje door weer en wind de woning op te bouwen. Dat kan tegenwoordig gelukkig stukken makkelijker door te kiezen voor een prefab woning. De woning wordt dan in delen al gemaakt in de werkplaats, zodat op de bouwplaats alleen de delen nog gemonteerd hoeven te worden. Uw prefab woning wordt dan ook binnen een paar dagen daadwerkelijk gerealiseerd.

86994361_1481152592066237_7943487764220084224_n

Voordelen van een prefab woning

Wanneer u kiest voor het laten bouwen van een prefab woning (bijvoorbeeld prefab houtskeletbouw) kent dat een groot aantal voordelen, waaronder de onderstaande:

  • Deze bouwmethode is weersonafhankelijk
  • Een prefab woning wordt relatief snel gebouwd
  • U weet vooraf de totale prijs van uw woning
  • Minder afval op de bouwplaats
  • Een prefab woning is van hoogwaardige kwaliteit

Prefab woning bouwen geheel op maat

Helaas wordt er vaak onterecht gedacht dat een prefab woning een standaard huis is. Natuurlijk is het zo dat de bouw hetzelfde is als de bouw van andere prefab woningen. Maar u bepaalt zelf de afwerking van de woning, die grotendeels de uitstraling en stijl bepaalt. U kiest zelf hoe de woning wordt ingedeeld en welke kamers waar komen. Een prefab woning is immers meer dan een soort “kant en klare blokkendoos”: het is echt een woning op maat en naar wens.

Offerte voor prefab woning bouwen

We gaan graag met u in gesprek om alle mogelijkheden van een prefab woning en de bijbehorende kosten met u te bespreken. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0187 682 091. U kunt ook ons contactformulier invullen, zodat wij u van meer informatie kunnen voorzien over een prefab woning. We komen graag bij u langs om uw wensen in kaart te brengen en te kijken hoe we deze kunnen realiseren.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij geven u graag een indicatie van alle kosten voor uw project. Vraag een offerte aan en krijg alle benodigde informatie.