logo

Aanbouw bovenverdieping

Aanbouw laten bouwen op de bovenverdieping?

Aanbouw bovenverdieping

Overweegt u het plaatsen van een aanbouw op uw bovenverdieping? Of wilt u een offerte opvragen om meer te weten te komen over de kosten en werkzaamheden? Van Koppen Bouw is specialist in het uitbreiden van woningen en het vergroten van uw woongemak.

86994361_1481152592066237_7943487764220084224_n

Wat zijn de mogelijkheden voor een aanbouw bovenverdieping?

Er zijn nogal wat redenen om een bovenverdieping aanbouw op uw woning te realiseren. U kunt bijvoorbeeld denken aan gezinsuitbreiding, een bedrijf aan huis, de behoefte aan een hobby- of studeerkamer of simpelweg de luxe van extra ruimte.

Bij een aanbouw denkt u wellicht aan het uitbreiden van een woning op de begane grond. Maar hoewel de bouw van serres, bijkeukens, garages en andere ruimtes tot onze werkzaamheden behoort, verrichten wij ook aanbouw-werkzaamheden op de bovenverdieping.

De aandachtspunten van een aanbouw bovenverdieping

Een aanbouw bovenverdieping brengt wel een aantal aandachtspunten met zich mee. Zo is het natuurlijk het makkelijkst wanneer de aanbouw op een bestaande benedenverdieping kan worden geplaatst. Maar als dit niet kan, zijn er nog steeds volop mogelijkheden. Onze vakmannen zijn zeer creatief in het bedenken van alternatieve draagconstructies om aan uw wensen te voldoen.

Dit is wat wij voor u doen

Vlotte oplevering

Wij vinden het belangrijk dat u tijdens de bovenverdieping aanbouw niet te lang in de troep zit. Daarom zetten wij ons in voor een snelle oplevering. Dit doen wij onder andere door het bouwproces adequaat voor te bereiden. Dat begint erbij dat we transparant zijn richting de klant. Zo maken wij de kosten vooraf inzichtelijk zodat u niet voor verrassingen komt te staan, en maken wij samen met u een inschatting van het tijdsbestek waarin de aanbouw bovenverdieping kunnen worden uitgevoerd.

Klanten betrekken in het proces

Daarnaast hecht Van Koppen Bouw er veel waarde aan dat de oplevering voor 100% in lijn ligt met de wensen van de klant. Dit doen wij door u als klant actief in het voorafgaande proces te betrekken. Hierdoor krijgt u een gedetailleerd beeld van het beoogde resultaat en kunt u desgewenst vooraf bijsturen.

Vraag een offerte aan voor een aanbouw bovenverdieping

Denkt u erover om een aanbouw bovenverdieping te plaatsen? Of bent u benieuwd naar wat de kosten en werkzaamheden precies inhouden? Neem dan gerust contact met ons op en wij laten zo snel mogelijk van ons horen. Natuurlijk kunt u ook direct voor een offerte bij ons terecht. U kunt ons bereiken via de knop hieronder of via telefoonnummer 0187 – 682 091.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij geven u graag een indicatie van alle kosten voor uw project. Vraag een offerte aan en krijg alle benodigde informatie.