logo

Renovatie

Uw pand of woning laten renoveren?

Renovatie

U bezit een prachtige monumentale woning of een historisch pand en wilt die graag in oude stijl herstellen of aanbouwen. Van Koppen Bouw is gespecialiseerd in renovatie en onderhoud. Van oude ornamenten herstellen tot hardhouten kozijnen repareren en van een dak isoleren tot gevelreparatie: wij zorgen ervoor dat de authentieke uitstraling van uw huis niet verloren gaat.

 

14102146_626460620868776_3600774155433840278_n

Voordelen van renovatie

De keuze voor het bouwen van een nieuwe woning of het laten renoveren van uw bestaande woning kan lastig zijn. Ook zijn er een aantal grote verschillen. Renovatie heeft namelijk een aantal voordelen ten opzichte de bouw van een nieuwe woning.

 • Voordeliger
  Het renoveren van uw woning kost u minder geld dan het bouwen van een nieuwe woning.
 • Beter isolatie en ventilatie
  Door middel van renovatie, kunt u uw woning beter isoleren. Hiermee bespaart u op uw energieverbruik.
 • Waardestijging van uw woning
  Na de renovatie voldoet uw woning weer aan alle wetten en regels die op dit moment gelden. Hierdoor stijgt ook de waarde van uw woning.
 • Snellere oplevering
  Het renoveren van uw woning gaat een stuk sneller dan de bouw van een nieuwe woning. U kunt dus eerder genieten van uw woning.
 • Comfortabel en functioneel
  Door middel van de renovatie kunt u uw woning comfortabeler of functioneler maken.

Daarnaast vindt aannemer Van Koppen Bouw het belangrijk dat u niet voor verrassingen komt te staan. Omdat wij zijn aangesloten bij verschillende garantiefondsen, bent u verzekerd tegen eventuele tekortkomingen of zelfs een faillissement.

Als u een oude woning wilt renoveren, dan is het mogelijk dat er een vergunningsaanvraag ingediend moet worden. Uiteraard regelen wij dit voor u, zodat u volledig ontzorgd wordt.

Werkgebied renovatiewerkzaamheden

Van Koppen Bouw heeft reeds veel ervaring in nieuwbouw, renovatie, houtskeletbouw en verbouw. Voor een impressie van onze afgeronde projecten kunt u kijken op onze projectenpagina. Vanuit onze vestigingsplaats in Ouddorp bedienen wij diverse klanten in voornamelijk Zeeland en grote delen van Zuid-Holland.

Plaatsen waar wij voornamelijk renovatiewerkzaamheden verrichten zijn:

Goeree-Overflakkee | Ouddorp  | Goedereede | Stellendam

 

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij geven u graag een indicatie van alle kosten voor uw project. Vraag een offerte aan en krijg alle benodigde informatie.