logo

Advies / vergunningsaanvraag

Advies op maat door Van Koppen Bouw

Advies / vergunningsaanvraag

Bent u op zoek naar een partij die u het benodigde advies kunt geven met betrekking tot vergunningen? Bij Van Koppen Bouw bent u aan het juiste adres. Samen maken we een plan en vragen we de vergunning(en) aan voor uw bouwproject, zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Van-Koppen-Bouw-1

Advies/vergunningsaanvraag

U heeft een plan in gedachte voor de bouw van een mooi project. Maar voor u van start kunt gaan zijn er diverse vergunningen die aangevraagd moeten worden. Het uitzoeken van deze regels kan een tijdrovende klus zijn, wij helpen u daarom graag verder met het uitzoeken en aanvragen van deze vergunningen. Daarnaast betrekken wij de opdrachtgever ook uitgebreid bij het maken van schets- en bouwaanvraag tekeningen.

Het proces

Van Koppen Bouw kijkt samen met u hoe we het project op de beste manier kunnen realiseren en welke vergunningen hiervoor nodig zijn. Door jarenlange ervaring weten wij precies welke eisen er nodig zijn voor een vergunningsaanvraag. Dit zorgt er uiteraard voor dat het algehele proces sneller verloopt.

Na het indienen van de vergunning fungeert Van Koppen Bouw als gemachtigde. Hierdoor hoeft u weinig tot niets te doen om alles op de juiste manier te laten verlopen. Ondertussen houden wij u op de hoogte van alle ontwikkelingen voor de vergunningen. Voor u het weet starten we met het project.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij geven u graag een indicatie van alle kosten voor uw project. Vraag een offerte aan en krijg alle benodigde informatie.