logo

Over ons

Maak kennis met Van Koppen Bouw

Over Van Koppen

Aannemings- & Bouwbedrijf van Koppen is opgericht in 1875 en is een regionaal bedrijf met een diversiteit aan activiteiten zoals nieuwbouw, verbouw, renovatie, houtskeletbouw, systeembouw restauratie en alle voorkomende timmerwerken in omgeving Goeree Overflakkee, Schouwen Duiveland en Voorne Putten.

Wij streven naar een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau met als doel om de klant tevreden te houden. Door de klant uitgebreid bij het totale bouwproces te betrekken zorgen wij dat de wensen en ideeën zoveel mogelijk gerealiseerd kunnen worden. klanttevredenheid staat te allen tijde hoog in het vaandel.

Ook zorgen we ervoor dat onze vaklieden goed geschoold en daadwerkelijk gemotiveerd zijn. We blijven voortdurend investeren in de vakkennis van onze huidige- en aanstaande medewerkers. Dit zorgt vanzelfsprekend voor een sterke binding met het bedrijf en is een waarborg voor onze continuïteit en kwaliteit. Onze vaklieden groeien mee met Van Koppen Bouw.

86994361_1481152592066237_7943487764220084224_n-1.jpg

Bouwgarant

Wij zijn aangesloten bij BouwGarant. Dit betekent dat de aannemer in het bezit is van een aannemersdiploma en beschikt over de vereiste papieren en verzekeringen. Daarnaast worden alle afspraken met de particuliere opdrachtgever op papier gezet. Ook kan alleen een aannemer die is aangesloten bij BouwGarant de VerBOUWgarantie aanbieden; een bescherming tegen de grootste financiële risico’s van een verbouwing.

Erkend leerbedrijf

De erkende leerbedrijven beschikken over opgeleide leermeesters, welke de leerlingen begeleiden in de praktijk en praktijktoetsen afnemen. Bouwradius heeft de taak om toe te zien of de leerlingen goed opgeleid worden bij de bedrijven. Ongeveer eens per 2 jaar wordt er bij het erkende opleidingsbedrijf een audit afgenomen door de opleidingsadviseur van Fundeon.

Bent u op zoek naar een stageplek in de bouw of zoekt u een erkend leerbedrijf? Neem contact op voor meer informatie.

Bouwend Nederland

Deze organisatie is de grootste werkgeversorganisatie in de bouw- en infra. Bouwend Nederland is een organisatie van werkgevers in de bouw die als kerntaak heeft de bouwbranche toekomstgericht te profileren. Daarbij hoort belangenbehartiging, brancheontwikkeling en individuele dienstverlening aan de circa 5.000 leden.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij geven u graag een indicatie van alle kosten voor uw project. Vraag een offerte aan en krijg alle benodigde informatie.