logo

Renovatie Stellendam

Renovatiewerkzaamheden in Stellendam

Renovatie Stellendam

Bent u op zoek naar een renovatiespecialist in Stellendam en omgeving? Dan bent u aan het juiste adres bij Van Koppen Bouw. Ons aannemings- en bouwbedrijf is namelijk gevestigd in Ouddorp. Hierdoor kunnen wij de renovatie in Stellendam gemakkelijk en goedkoop toevoegen. Door de korte afstand zijn wij een flexibele en snelle partij voor de renovatie van uw woning.

86994361_1481152592066237_7943487764220084224_n

Een huis laten renoveren in Stellendam

Wanneer u ervoor kiest om uw huis in Stellendam te laten renoveren, gaat uw eerste keuze uiteraard uit naar een professioneel bedrijf met verstand van zaken. Aannemings- en bouwbedrijf Van Koppen is dan de juiste keuze. Benieuwd waarom? Wij vertellen u graag welke voordelen ons gerenommeerde bouwbedrijf u biedt:

  • Wij zijn aangesloten bij verschillende lidmaatschappen, zoals BouwGarant en Bouwend Nederland. Hierdoor bent u verzekerd tegen eventuele gebreken, tekortkomingen of een faillissement.
  • Onze werknemers worden continu geschoold en zijn daarom op de hoogte van de nieuwste manieren van renoveren. Onze werkwijze – en de bijbehorende hoge kwaliteit – is dus tevens een belangrijke reden om voor ons te kiezen.
  • Wij betrekken u van begin tot eind bij de renovatie in Stellendam. Hierdoor wordt er volledig naar uw wensen gewerkt en wordt een mooi eindresultaat behaald.
  • Bouwbedrijf in de omgeving
    Zoals we eerder vermeldden, is ook onze locatie een groot voordeel ten opzichte van andere bouwbedrijven. Wij zijn in de buurt van Stellendam gevestigd, waardoor u minder voorrijkosten betaalt en u voordelig gebruik kunt maken van alle diensten die wij aanbieden. Ook wanneer u snel hulp nodig heeft, staan wij zo bij u op de stoep.

Redenen om te renoveren

Wellicht twijfelt u tussen een renovatie en het laten bouwen van een nieuwe woning. Toch zijn er een aantal redenen die een renovatie stukken aantrekkelijker maken. Allereerst kost renoveren minder geld dan het bouwen van een nieuwe woning. Ook wordt een gerenoveerde woning veel sneller opgeleverd, waardoor u er eerder van kunt genieten.

Door te kiezen voor een renovatie van uw woning in Stellendam, zorgt u voor enorme waardestijging van uw woning. Alle wetten en regels die op dat moment gelden voor woningen worden weer nageleefd, waardoor de waarde stijgt. Wanneer u uw huidige woning gaat renoveren kunt u het pand bovendien beter isoleren en ventileren, zodat u kunt besparen op energieverbruik. Tot slot kunt u al uw woonwensen uit laten komen. Zo zorgt een renovatie voor een comfortabele, functionele woning.

Renovatie in Stellendam

Dus wilt u uw huis in Stellendam laten renoveren door vakmannen? Kies dan voor aannemings- en bouwbedrijf Van Koppen. Neem direct contact met ons op en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor al uw woonwensen. Wij helpen u met veel plezier!

Aannemings- & bouwbedrijf Van Koppen is gevestigd in Ouddorp. Hierdoor kunnen wij de renovatie in Stellendam gemakkelijk en goedkoop uitvoeren. Wilt u uw huis laten renoveren door een professioneel bedrijf? Kom naar aannemings- & bouwbedrijf Van Koppen!

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij geven u graag een indicatie van alle kosten voor uw project. Vraag een offerte aan en krijg alle benodigde informatie.