logo

Aanbouw Ouddorp

Aanbouw laten zetten in Ouddorp? Van Koppen Bouw helpt u graag verder!

Aanbouw Ouddorp

Woont u in Ouddorp en wilt u graag groter wonen? Dan is een aanbouw aan uw woning zeker de overweging waard! Door een stuk aan te bouwen aan uw woning kunt u de woonruimte aanzienlijk vergroten. In overleg met u realiseren wij een aanbouw voor uw woning die voldoet aan al uw wensen en geheel in stijl is met de bestaande bouw. Meer weten over de mogelijkheden voor een aanbouw in Ouddorp? Neem gerust contact met ons op.

Aannemings- & bouwbedrijf Van Koppen denkt graag met u mee over de aanbouw, renovatie of verbouwing van uw huis in Ouddorp. Onze vakmensen zijn zeer ervaren in het realiseren van uw woonwensen en weten elk project naar volledige tevredenheid op te leveren. Niet voor niets zijn wij al meer dan 100 jaar actief als aannemer in de regio. Inmiddels hebben wij al vele mooie projecten mogen realiseren die elk gekenmerkt worden door vakmanschap, kwaliteit en duurzaamheid. Bekijk onze projectpagina voor enkele voorbeelden.

shutterstock_78781993

De voordelen van een aanbouw

Met een aanbouw kan er op een vrij eenvoudige manier extra leefruimte gecreëerd worden in uw woning. Zo kunt u een extra functie aan uw benedenverdieping toevoegen. Bijvoorbeeld een wasruimte, een hobbykamer of een extra slaapkamer. Uw huis voelt als nieuw en biedt nieuwe kansen, maar u heeft niet te maken met alle stress en zorgen die een verhuizing met zich meebrengt. Het wooncomfort wordt vergroot omdat u meer ruimte heeft in uw woning. Bovendien wordt uw woning met de extra ruimte door de aanbouw meer waard.

Waarom een aanbouw in Ouddorp?

Door veranderingen in uw leven kan het zijn dat u behoefte heeft aan extra leefruimte in uw woning. U wilt bijvoorbeeld een kantoor aan huis, een slaapkamer op de begane grond, een ruime woonkeuken of een tweede badkamer realiseren. Als u hiervoor geen bestaande ruimte wilt opofferen, is een aanbouw de ideale oplossing. Het is goedkoper dan verhuizen en zorgt zelfs voor waardevermeerdering van uw woning. Het belangrijkste voordeel aan een aanbouw in Ouddorp is dat het uw leefruimte vergroot.

Er zijn verschillende mogelijkheden en stijlen (bijvoorbeeld door te potdekselen) wanneer u kiest voor een aanbouw in Ouddorp. Dit zijn een aantal voorbeelden voor de stijl van uw aanbouw:

  • Klassiek
  • Modern
  • Standaard
  • Maatwerk

In alle gevallen zorgen wij ervoor dat de authentieke uitstraling van uw Ouddorpse woning behouden blijft.

Prefab aanbouw

Wilt u snel extra ruimte creëren door een aanbouw, dan is prefab of houtskeletbouw een goede optie voor u. In onze werkplaats in Ouddorp bouwen wij de aanbouw alvast op zodat wij deze in het geheel kunnen plaatsen. Deze manier van bouwen heeft als groot voordeel dat uw aanbouw binnen 1 dag wind- en waterdicht is. Ook is de bouwtijd aan huis veel korter omdat alleen het afbouwen op locatie gebeurt. Informeer naar de mogelijkheden en kosten.

Aanbouw Ouddorp laten bouwen

Wilt u uw woning in Ouddorp verrijken met een aanbouw? Neem dan direct contact met ons op! Ook voor al uw vragen over een aanbouw neemt u contact op met Aannemings- & bouwbedrijf Van Koppen.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij geven u graag een indicatie van alle kosten voor uw project. Vraag een offerte aan en krijg alle benodigde informatie.