logo

Aanbouw plaatsen

Aanbouw laten plaatsen door Van Koppen Bouw

Aanbouw plaatsen

Voor een aanbouw plaatsen zijn nogal wat redenen. Misschien is er een kindje op komst, heeft u vanwege uw werk een kantoortje nodig of wilt u meer privacy. Ook kan het volgen van een studie, het beoefenen van een hobby of simpelweg de behoefte aan meer opslagruimte een reden zijn om een extra kamer in uw woning te willen.

86994361_1481152592066237_7943487764220084224_n

Aanbouw plaatsen: de mogelijkheden

Of het nu om een garage, studeerkamer, hobbykamer, kinderkamer, serre, bijkeuken of andere vorm van aanbouw gaat: Van Koppen Bouw staat garant voor een resultaat dat aansluit op uw wensen. En dat geldt niet alleen voor woonhuizen, maar ook voor utiliteitsbouw. Dus heeft uw bedrijf uitbreiding nodig, dan staan onze vakmannen beslist voor u paraat.

Dit kunt u verwachten wanneer u een aanbouw laat plaatsen

Wilt u een aanbouw laten plaatsen, dan komt daar nogal wat bij kijken. Allereerst is het zaak dat u een offerte opvraagt en vervolgens moet er een bouwplan worden opgesteld en een vergunning worden aangevraagd bij de gemeente. De bouw zelf nemen wij natuurlijk geheel voor u uit handen; onze vaklieden zijn hier zeer bedreven in en staan garant voor een oplevering waar u gelukkig van wordt. Als u twijfelt over wat u allemaal moet regelen, kunt u vrijblijvend bij ons terecht voor ondersteuning.

Klantgerichte werkwijze

Wij hanteren een aantal vuistregels wanneer wij een klus aannemen. Een van de belangrijkste is transparantie richting de klant. Wij hechten er grote waarde aan u actief in het bouwproces te betrekken zodat u weet wat u krijgt en zo nodig kunt bijsturen. Daarnaast doen wij ons uiterste best om in zo min mogelijk tijd zoveel mogelijk resultaat te genereren. Dat doen wij uiteraard met oog voor kwaliteit. Wij zien er op toe dat u ook financieel precies weet waar u aan toe bent. Zo komt u achteraf niet voor nare verrassingen te staan.

Offerte voor aanbouw plaatsen

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen voor het plaatsen van een aanbouw? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij laten zo snel mogelijk iets van ons horen. Dat kunt u doen via onderstaande knop, maar ook via telefoonnummer 0187 – 682 091.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij geven u graag een indicatie van alle kosten voor uw project. Vraag een offerte aan en krijg alle benodigde informatie.