logo

Aannemer Brielle

Van Koppen Bouw, aannemer in Brielle

Aannemer Brielle

Bent u op zoek naar een aannemer in Brielle die voor u een nieuw huis kan bouwen of uw huidige woning kan verbouwen? Dan is ons bouwbedrijf de perfecte partner voor u. Ook voor andere werkzaamheden kunt u bij ons terecht: restauratie, renovatie, dakdekkerswerk en alle voorkomende timmerwerken.

86994361_1481152592066237_7943487764220084224_n

Kiezen voor kwaliteit

Als aannemer in Brielle leveren wij uitsluitend kwaliteit. Daarom zijn al onze werknemers goed geschoold én gemotiveerd. Wij investeren continu in onze werknemers, waardoor ze hun kennis en kunde continu verbeteren. Daarbij hebben we als aannemer in Brielle klanttevredenheid hoog in het vaandel staan.

U wordt als klant betrokken bij het volledige bouwtraject, zodat u er zeker van bent dat uw wensen en eisen gehoord worden. Een bijkomend voordeel is dat wij als aannemer in Brielle zijn aangesloten bij BouwGarant. Desgewenst kunt u dus een verzekering afsluiten, zodat risico’s gedekt zijn.

Kies voor ons als aannemer in Brielle

Wilt u tijdens het bouwen of verbouwen geen zorgen aan uw hoofd? Kies voor Van Koppen Bouw! Wij zorgen voor totale ontzorging gedurende het bouwtraject. Wilt u meer informatie of de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met ons als aannemer bouw op. Telefonisch zijn wij te bereiken op 0187 – 682 091.

Wij maken van uw project een succesvol project!

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij geven u graag een indicatie van alle kosten voor uw project. Vraag een offerte aan en krijg alle benodigde informatie.