logo

Aannemer Burgh-Haamstede

Aannemer gezocht in Burgh-Haamstede? Kies voor Van Koppen Bouw!

Aannemer Burgh-Haamstede

Bent u op zoek naar een aannemer in Burgh-Haamstede? Dan kunt u terecht bij Van Koppen Bouw. Wij verrichten diverse werkzaamheden bij u in de buurt: van kleinschalig onderhoud tot een complete verbouwing. Wat uw woonwens ook is, wij helpen u graag! Neem contact met ons op

86994361_1481152592066237_7943487764220084224_n

Van Koppen Bouw: in uw regio

Ons aannemersbedrijf is gevestigd in Ouddorp. Daarom richten wij ons met onze werkzaamheden onder andere op Goeree-Overflakkee. Maar uiteraard beperken wij ons daar niet toe. Ook in andere regio’s in de buurt zijn wij werkzaam. Als aannemer richten wij ons bijvoorbeeld op Burgh-Haamstede. In slechts een half uur rijden zijn wij vanaf onze werkplaats in Ouddorp bij u ter plekke. U hoeft daardoor niet bang te zijn voor hoge voorrijkosten.

De werkzaamheden van Van Koppen Bouw

Als aannemer verrichten wij meerdere werkzaamheden in Burgh-Haamstede. Zo kunnen wij uw huis onderhouden of verbouwen. Ook renoveren en restauratie zijn voor ons geen probleem. Daarnaast werken wij veel aan nieuwbouw. Daarbij zijn alle voorkomende timmerwerken geen enkel probleem voor ons. Heeft u werkzaamheden aan uw dak die verricht moeten worden? Wij verzorgen ook uw dakdekkerswerk! U hoort het al: de mogelijkheden van Van Koppen Bouw zijn enorm uitgebreid.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Bent u benieuwd wat Van Koppen Bouw voor u kan betekenen als aannemer? Wij sommen graag op volgens welke 3 stappen wij te werk gaan:

  • Wij nemen de opdracht voor uw bouwproject aan en maken een ontwerp;
  • Wij coördineren alle activiteiten en mensen die hiervoor nodig zijn;
  • Wij realiseren het bouwproject binnen de afgesproken tijd en voor het afgesproken budget. Daarbij kunt u rekenen op de hoogste kwaliteit.

Aspecten als de inkoop van materiaal, het maken van de werkplanning en het aanvragen van de bouwvergunning kunt u dus volledig uit handen geven wanneer u ons inschakelt als uw aannemer. Ook de veiligheid van het project zien wij als onze verantwoordelijkheid.

Van Koppen Bouw als aannemer

Onze werknemers zijn zeer gemotiveerd en tevens goed geschoold. Hierdoor kunnen wij onze werkzaamheden als aannemer in Burgh-Haamstede professioneel en kwalitatief goed uitvoeren. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij bekend bij u in de regio. Bovendien zijn wij aangesloten bij Bouwgarant, zodat u verzekerd bent tegen risico’s. Voor meer informatie hierover kunt u altijd contact met ons opnemen.

Op zoek naar een aannemer in Burgh-haamstede?

Wilt u binnenkort werkzaamheden aan uw woning of bedrijfspand laten uitvoeren? Of wilt u wellicht een nieuw pand laten bouwen in Burgh-haamstede? Schakel Van Koppen Bouw in als uw aannemer en u kunt rekenen op bouwwerkzaamheden van de hoogste kwaliteit. Heeft u interesse? Neem dan direct contact met ons op! Wij helpen u graag.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij geven u graag een indicatie van alle kosten voor uw project. Vraag een offerte aan en krijg alle benodigde informatie.