logo

Aannemer Dirksland

Aannemer gezocht in Dirksland? Kies voor Van Koppen Bouw!

Aannemer Dirksland

Bent u op zoek naar een aannemer in de directe omgeving van Dirksland? Aannemings- en Bouwbedrijf van Koppen is gevestigd in Ouddorp en verricht diverse werkzaamheden, zoals nieuwbouw, verbouw, restauratie, renovatie, dakdekkerswerk en alle voorkomende timmerwerken.

Wij zijn een van de bekendste bouwbedrijven van Goeree-Overflakkee en zijn ook in Dirksland werkzaam als aannemer. Heeft u ons nodig voor een klus? Wij zijn u graag van dienst! Neem gerust eens een kijkje op onze projectpagina om de kwaliteit van onze diensten te ontdekken.

86994361_1481152592066237_7943487764220084224_n

Hoog kwaliteitsniveau

Bij van Koppen werken we met goed geschoolde vaklieden die u kwaliteit leveren. Samen met u bespreken we de wensen en nemen deze mee in onze werkzaamheden. Gedurende het bouwproces betrekken wij u erbij, zodat het uiteindelijke resultaat voldoet aan uw verwachtingen. Als aannemer bij u in Dirksland helpen wij u graag bij het realiseren van uw droom.

Ervaren aannemer op Goeree-Overflakkee

We hebben als aannemer al diverse projecten in Dirksland gerealiseerd. Door onze jarenlange ervaring en diversiteit aan projecten, heeft u bij van Koppen de garantie voor succes. Bekijk al onze projecten die we met succes hebben afgerond: nieuwbouw, verbouw, aanbouw, recreatiewoningen en interieur.

Het maakt dus niet uit wat voor klus u voor Van Koppen heeft, of het nu gaat om de bouw van een nieuwe woning een renovatie van uw huis of diverse timmerwerkzaamheden, van Koppen staat graag voor u klaar!

BouwGarant-aannemer

Van Koppen Bouw is aangesloten als aannemer bij BouwGarant, wat inhoudt dat wij aan strenge eisen voldoen. Zo zijn wij als aannemer in bezit van het aannemersdiploma, beschikken we over de vereiste papieren en verzekeringen en zetten we alle afspraken met particuliere opdrachtgevers op papier. Omdat wij zijn aangesloten bij BouwGarant kunnen wij u garanderen dat u beschermd bent tegen de grootste financiële risico’s van een verbouwing.

Aannemer Dirksland gezocht?

Wilt u meer weten wat wij als aannemer bij in Dirksland kunnen realiseren? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak. Wij komen graag bij u langs, want dankzij onze praktische ligging zijn wij snel ter plekke. Met plezier vertellen we u meer over de mogelijkheden.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij geven u graag een indicatie van alle kosten voor uw project. Vraag een offerte aan en krijg alle benodigde informatie.