logo

Aannemer Goeree-Overflakkee

Van Koppen Bouw, aannemer op Goeree Overflakkee

Aannemer Goeree-Overflakkee

Aannemings- & bouwbedrijf van Koppen is gevestigd in Ouddorp. Daarom richten wij ons met name op Ouddorp, maar daarnaast werken wij als aannemer op het hele eiland Goeree-Overflakkee en daarbuiten. Wij staan graag voor u klaar om uw bouwproject met beide handen aan te pakken en tot een goed einde te brengen. Van Koppen bouw staat voor kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid. Niet voor niets zijn wij al bijna 150 jaar actief als bouwbedrijf op Goeree-Overflakkee, Schouwen-Duiveland en Voorne-Putten.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

86994361_1481152592066237_7943487764220084224_n

Van renovaties tot nieuwbouwprojecten

Aannemings- & bouwbedrijf van Koppen is gespecialiseerd in een breed scala aan bouwprojecten. Of u nu een renovatie van uw bestaande woning overweegt of een nieuw bouwproject wilt starten, wij hebben de expertise om uw visie werkelijkheid te maken. Ons team van vakmensen staat garant voor vakmanschap en kwaliteit in elke fase van het bouwproces.

Op maat gemaakte oplossingen: van concept tot oplevering

Wij begrijpen dat elk bouwproject uniek is, en daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij uw specifieke wensen en behoeften. Vanaf het eerste concept tot de uiteindelijke oplevering streven wij naar perfectie en klanttevredenheid. Onze focus ligt op het creëren van duurzame en functionele ruimtes die de tand des tijds doorstaan.

Vakkundig team: uw garantie voor kwaliteit

Ons toegewijde team van vakmensen beschikt over de nodige ervaring en expertise om zelfs de meest uitdagende bouwprojecten aan te pakken. Wij investeren in voortdurende training en blijven op de hoogte van de laatste trends en technologieën in de bouwsector. Dit stelt ons in staat om altijd hoogwaardige en eigentijdse oplossingen te bieden.

Aannemer Goeree-Overflakkee: Van koppen Bouw staat voor u klaar

Aannemings- & bouwbedrijf van Koppen is dé aannemer op Goeree-Overflakkee die staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap. Of het nu gaat om renovaties, nieuwbouwprojecten of maatwerkoplossingen, wij zijn uw partner in het verwezenlijken van bouwdromen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw bouwproject tot een succes kunnen maken.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij geven u graag een indicatie van alle kosten voor uw project. Vraag een offerte aan en krijg alle benodigde informatie.