logo

Aannemer renovatie

Van Koppen Bouw, uw aannemer voor renovatie

Aannemer renovatie

Als aannemer richten wij ons onder andere op renovatie projecten. Daarbij nemen wij u alle zorg uit handen. Als aannemer voor renovatie streven wij naar het leveren van een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau, waarbij uw wensen en eisen altijd ons uitgangspunt vormen. Graag gaan wij aan de slag met uw renovatie project.

86994361_1481152592066237_7943487764220084224_n

Mogelijkheden aannemer renovatie

Als aannemer voor renovatie zijn wij ook voor uw bouwproject de perfecte partner. Wij verzorgen namelijk renovatie werkzaamheden van groot tot klein. Wilt u bijvoorbeeld één van de kamers van uw woning of bedrijfspand laten renoveren, dan gaan wij daarmee voor u aan de slag. Maar ook voor een grootschalige renovatie draaien wij als aannemer onze hand niet om.

Werkgebied renovatie aannemer

Ons aannemingsbedrijf is op het gebied van renovatie in diverse regio’s actief. Wij werken met name op Goeree-Overflakkee en Voorne-Putten. Onder andere in de onderstaande plaatsen zijn wij actief als aannemer renovatie:

  • Brielle
  • Goedereede
  • Middelharnis
  • Oostvoorne
  • Renesse
  • Stellendam

Contact met aannemer renovatie

Wilt u weten of wij u van dienst kunnen zijn als aannemer voor renovatie, neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan met alle plezier met u om tafel om uw wensen, eisen en mogelijkheden voor de renovatie door te spreken. Bel gerust naar 0187 – 682 091 voor het maken van een afspraak met onze aannemer renovatie.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij geven u graag een indicatie van alle kosten voor uw project. Vraag een offerte aan en krijg alle benodigde informatie.