logo

Aannemer Rockanje

Van Koppen Bouw, aannemer in Rockanje

Aannemer Rockanje

Van Koppen Bouw is gevestigd in Ouddorp, maar realiseert als aannemer ook in Rockanje diverse projecten. Binnen een half uur staan we bij u in Rockanje voor de deur. Doordat we als aannemer in de buurt van Rockanje zijn gevestigd, hoeven er geen hoge voorrijkosten in rekening gebracht te worden. Daarnaast zijn wij bekend met de woningen, woonwensen en bouweisen in de regio, waardoor het bouwproces wordt vereenvoudigd.

86994361_1481152592066237_7943487764220084224_n

Nieuwbouw, verbouw of renovatie

Van Koppen is een aannemings- en bouwbedrijf dat bij u in Rockanje uw droom kan realiseren. Wij richten ons onder andere op het bouwen van nieuwbouw, maar ook kunt u bij ons terecht voor een verbouwing of renovatie van uw huis. Ook voor dakdekkerwerk en alle andere voorkomende timmerwerken draaien wij onze hand niet voor om. Wij helpen u graag uw wensen te realiseren.

Succesvolle aannemer in Rockanje

Als onderaannemer nemen wij graag al uw zorgen uit handen en geven u de garantie voor succes. Onze vaklieden zijn goed geschoold en gemotiveerd om u de kwaliteit te leveren die u wenst. Als aannemings- en bouwbedrijf van Koppen werken we met name op Goeree-Overflakkee, in Zeeland en op Voorne-Putten. Door onze jarenlange ervaring hebben we al diverse mooie projecten afgerond in de omgeving van Rockanje en Oostvoorne.

Een betrouwbaar bouwbedrijf in de regio

Als aannemer in de omgeving van Rockanje vinden wij het uiterst belangrijk dat u tijdens de bouw of verbouw van uw woning niet voor verrassingen komt te staan. En uiteraard geldt dat ook voor onze renovatieprojecten. Daarom zijn wij aangesloten bij verschillende garantiefondsen. Ook bent u verzekerd tegen eventuele tekortkomingen en zelfs tegen een faillissement. Met trots kunnen wij zeggen dat Van Koppen Bouw het BouwGarant-keurmerk mag dragen. Zo bieden wij u een extra stukje zekerheid tijdens het realiseren van uw woonwens.

Bouwofferte opvragen

Bent u benieuwd wat van Koppen als aannemer bij u in Rockanje kan doen? Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op en geven advies op maat. Zo zorgen we er samen voor dat uw bouwproject in Rockanje een groot succes wordt!

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij geven u graag een indicatie van alle kosten voor uw project. Vraag een offerte aan en krijg alle benodigde informatie.