logo

Aannemer verbouwing

Aannemer nodig voor een verbouwing? Van Koppen Bouw helpt u graag verder!

Aannemer verbouwing

Van Koppen Bouw richt zich als aannemer voor verbouwing op het realiseren van allerlei soorten verbouwingen: van groot tot klein. Wij verzorgen niet alleen de verbouwing, maar nemen u ook alle zorgen uit handen. Uw tevredenheid is ons belangrijkste uitgangspunt. Schakel ons dus gerust in als aannemer voor uw verbouwing.

86994361_1481152592066237_7943487764220084224_n

Werkzaamheden aannemer verbouwing

Als aannemer voor verbouwing verzorgen wij een uiteenlopend aantal verbouwingen. Heeft u bijvoorbeeld een slaapkamer die verbouwd moet worden tot werkkamer, dan voeren wij deze klus met alle plezier voor u uit. Ook grootschalige verbouwingen zijn ons niet vreemd. Zo restaureerden we als aannemer onlangs een historisch pand tot een woonhuis.

Waar werken wij als aannemer voor verbouwing?

Aannemer Van Koppen Bouw realiseert verbouwingen op Goeree-Overflakkee en Voorne-Putten. Wij gaan graag met u om tafel om uw woonwensen te bespreken. Dan kunnen wij voor u in kaart brengen wat we als aannemer voor verbouwing voor u kunnen betekenen. Laat uw vraag achter in ons contactformulier, zodat wij contact met u op kunnen nemen of bel naar 0187 – 682 091.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij geven u graag een indicatie van alle kosten voor uw project. Vraag een offerte aan en krijg alle benodigde informatie.