logo

Aannemer Zuid-Holland

Van Koppen Bouw, aannemer in Zuid-Holland

Aannemer Zuid-Holland

Op zoek naar een aannemer in Zuid-Holland? Van Koppen Bouw is een betrouwbare aannemer bij u in de regio. Ons bedrijf is gevestigd in Ouddorp op Goeree-Overflakkee en voert als aannemer in Zuid-Holland diverse bouwwerkzaamheden uit. Ook voor uw klus staan wij graag klaar als aannemer!

86994361_1481152592066237_7943487764220084224_n

Werkzaamheden van aannemers

Als aannemer voeren wij verschillende werkzaamheden uit in Zuid-Holland. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht wanneer u een nieuw huis wilt laten bouwen. In dat geval bespreken we samen wat uw wensen voor nieuwbouw zijn. Tijdens de bouw van uw nieuwe huis worden deze wensen volledig door ons gerealiseerd.

Ook verbouwingen zijn geen enkel probleem voor ons. Wanneer u bijvoorbeeld een aanbouw aan uw woning wilt laten plaatsen, weten onze vakmannen precies wat ze moeten doen om dit te realiseren. Bovendien kunt u bij ons voor alle vormen van timmerwerken terecht. Ook dakbedekking is een onderdeel van onze werkzaamheden. U merkt het al: wij bieden het complete pakket!

De werkzaamheden op een rijtje:

  • Nieuwbouwhuizen bouwen
  • Huizen verbouwen of renoveren
  • Alle timmerwerken
  • Dakdekkerswerk

Van Koppen Bouw als aannemer in Zuid-Holland

Al jarenlang is Van Koppen Bouw een bekende aannemer in Zuid-Holland. Daardoor hebben onze werknemers veel ervaring opgedaan met diverse werkzaamheden. Benieuwd naar onze specialiteiten? Bekijk dan eens de projecten die wij succesvol hebben afgerond in heel Zuid-Holland.

Van Koppen Bouw is de juiste keuze als u op zoek bent naar vakwerk, maar ook op het gebied van betrouwbaarheid zijn wij een zeer geschikte partij. Bij ons bent u namelijk verzekerd tegen eventuele financiële risico’s. Dit garanderen wij door onze lidmaatschappen bij onder andere Bouwgarant en Bouwend Nederland.

Op zoek naar een aannemer?

Voor alle bouwprojecten bij u in de buurt staan wij graag klaar. Omdat wij gevestigd zijn in Ouddorp kunnen wij op veel verschillende plaatsen in de omliggende provincies snel aanwezig zijn. Wij zijn dus niet alleen uw aannemer in Zuid-Holland en op Goeree-Overflakkee, maar gaan ook graag aan de slag in Zeeland, bijvoorbeeld in Renesse of Burgh-Haamstede.

Van Koppen Bouw inschakelen om uw huis te laten (ver)bouwen of om andere werkzaamheden rondom uw woning uit te voeren? Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken of bel naar 0187 682 091.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij geven u graag een indicatie van alle kosten voor uw project. Vraag een offerte aan en krijg alle benodigde informatie.