logo

Aannemer bouw

Van Koppen Bouw, aannemer in de bouw

Aannemer bouw

Als u op zoek bent naar een aannemer in de bouw, dan zijn wij u graag van dienst. Van Koppen Bouw levert al sinds 1875 alle voorkomende timmerwerken van de hoogste kwaliteit. Zo kunt u bij ons terecht voor nieuwbouw, verbouw, aanbouw, renovatie en houtskeletbouw, evenals vele andere werkzaamheden.

86994361_1481152592066237_7943487764220084224_n

Ervaren aannemer in de bouw

Als aannemer in de bouw hebben wij al vele projecten opgeleverd. Hierbij kunt u denken aan het bouwen en renoveren van vakantiewoningen, het realiseren van nieuwbouw woningen en het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden. Als aannemer in de bouw werken wij graag op heel Goeree-Overflakkee, Voorne-Putten en omgeving voor onze opdrachtgevers.

Wellicht heeft u ook een klus op het oog die u graag door een aannemer in de bouw uit wilt laten voeren. Zo kan ons vakkundige team voor u als bouw aannemer onder andere:

  • uw woning energieneutraal bouwen
  • een dakkapel plaatsen
  • renoveren van uw bestaande woning
  • een garage aanbouwen
  • een kelder onder uw huis bouwen

Contact met aannemer Van Koppen Bouw

Graag vertellen wij u in een persoonlijk gesprek meer over de diensten die wij leveren. Heeft u vragen, leg deze dan gerust aan ons voor. Wij zijn uw gespecialiseerde aannemer in de bouw en voorzien u met enthousiasme van advies. Onze jarenlange ervaring komt daarbij goed van pas. Bel voor meer informatie naar 0187 – 682 091.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij geven u graag een indicatie van alle kosten voor uw project. Vraag een offerte aan en krijg alle benodigde informatie.