logo

Aannemingsbedrijf in Ouddorp

Aannemer gezocht in Ouddorp? Van Koppen Bouw helpt u graag verder!

Aannemingsbedrijf in Ouddorp

Zoekt u een betrouwbaar aannemingsbedrijf in Ouddorp? Aannemings- & bouwbedrijf van Koppen heeft meer dan 125 jaar ervaring op het gebied van vele verschillende soorten werkzaamheden. U kunt hierbij denken aan nieuwbouw, verbouw, renovatie, restauratie, dakdekkerwerk en alle vormen van timmerwerken. Deze werkzaamheden realiseren wij met de hoogste kwaliteit. Dit kunnen wij doen door onze werknemers voortdurend vakkennis op te laten doen.

86994361_1481152592066237_7943487764220084224_n

Onze professionaliteit wordt ook gekenmerkt doordat wij aangesloten zijn bij BouwGarant. Ons lidmaatschap bewijst dat we betrouwbaar zijn in de bedrijfsuitvoering en wij over veel vakmanschap beschikken. Ook zijn wij aangesloten bij de grootste werkgeversorganisatie in de bouw, Bouwend Nederland.

Zoekt u een aannemingsbedrijf in Ouddorp met veel kwaliteit? Aannemings- en bouwbedrijf van Koppen is u graag van dienst! Neem direct contact met ons op en wij helpen u zo snel mogelijk.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij geven u graag een indicatie van alle kosten voor uw project. Vraag een offerte aan en krijg alle benodigde informatie.