logo

Aannemingsbedrijf Stellendam

Van Koppen Bouw, uw aannemer in Stellendam

Aannemingsbedrijf Stellendam

U bent op zoek naar een aannemingsbedrijf in Stellendam, dat voor u bepaalde bouwwerkzaamheden kan verzorgen. Wellicht wilt u een nieuwe woning laten bouwen, of u wilt juist een verbouwing laten uitvoeren aan uw bestaande woning. Van Koppen Bouw staat in Stellendam voor u klaar om uw bouwwerkzaamheden te verzorgen.

86994361_1481152592066237_7943487764220084224_n

Alles onder één dak in Stellendam

Ons aannemingsbedrijf heeft in Stellendam een zo uitgebreid mogelijk dienstenaanbod, zodat u al uw werkzaamheden bij één partij kunt onderbrengen. Wij streven daarbij doorlopend naar het leveren van de hoogste kwaliteit, niet alleen qua eindresultaat, maar ook zeker qua service. U mag bij ons aannemingsbedrijf rekenen op persoonlijke aandacht.

Neem contact op met ons aannemingsbedrijf

Wij gaan in Stellendam graag met u in gesprek over wat wij voor u kunnen betekenen. Wij brengen uw wensen in kaart en geven aan wat we voor u kunnen uitvoeren. Uiteraard stelen wij geheel vrijblijvend een offerte voor u op. Bel gerust naar 0187 682 091 om een afspraak te maken met ons aannemingsbedrijf. U kunt er ook voor kiezen om ons contactformulier in te vullen, zodat wij contact met u op kunnen nemen.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij geven u graag een indicatie van alle kosten voor uw project. Vraag een offerte aan en krijg alle benodigde informatie.