logo

Bouwbedrijf Burgh-Haamstede

Van Koppen Bouw in Burgh-Haamstede

Bouwbedrijf Burgh-Haamstede

Wanneer u op zoek bent naar een bouwbedrijf in Burgh-Haamstede kunt u altijd terecht bij aannemings- en bouwbedrijf Van Koppen. Als bouwbedrijf uit Ouddorp voeren wij onze werkzaamheden ook uit bij u in de omgeving. Dus wilt u uw huis laten verbouwen, een nieuw huis bouwen of ander onderhoud laten uitvoeren? Neem gerust eens contact met ons op!

86994361_1481152592066237_7943487764220084224_n

Bouwbedrijf in Burgh-Haamstede

Aannemings- & bouwbedrijf van Koppen is een bouwbedrijf dat haar werkzaamheden ook uitvoert in Burgh-Haamstede. Wij zijn gevestigd op Goeree-Overflakkee, maar we zijn ook actief in andere regio’s in de buurt. En natuurlijk ook in Zeeland. In slechts een half uur rijden zijn wij vanaf onze werkplaats bij u ter plekke. Als bouwbedrijf kunnen wij verschillende werkzaamheden voor u uitvoeren in Burgh-Haamstede.

Nieuwbouw en verbouw

Wilt u een nieuwbouwproject opstarten in Zeeland? Dan is aannemings- & bouwbedrijf van Koppen de juiste partner. Onze werknemers voeren de werkzaamheden zo kwalitatief mogelijk uit. Daarbij wordt ook rekening gehouden met de regels die op dit moment gelden, want daarvan zijn wij goed op de hoogte. Naast nieuwbouw kunt u bij ons ook terecht voor de verbouwing van uw huis of voor onderhoud. Door onze goede service en klantvriendelijkheid kunnen wij u optimaal van dienst zijn, wat uw wensen ook zijn.

Timmerwerken door bouwbedrijf Van Koppen

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor al uw timmerwerken. Onze ervaren medewerkers kunnen alle voorkomende timmerwerkzaamheden uitvoeren. Ook dakdekkerswerk is voor ons geen probleem. Omdat wij aangesloten zijn bij BouwGarant bent u bij ons verzekerd tegen eventuele problemen. Door te kiezen voor Van Koppen Bouw maakt u dus een veilige en betrouwbare keuze.

Bouwbedrijf in Burgh-Haamstede inschakelen?

Van kleinschalig onderhoud tot een complete verbouwing: met al uw woonwensen kunt u bij ons terecht. Wij kunnen zelfs worden ingeschakeld als aannemer. Onze werknemers zijn echte vakmannen en zullen de klus daarom op professionele wijze klaren, zodat u jarenlang kunt genieten van een prachtig resultaat.

Al met al genoeg redenen om te kiezen voor Aannemings- & bouwbedrijf van Koppen als bouwbedrijf in Burgh-Haamstede. Wilt u meer te weten komen over ons, neem dan direct contact met ons op!

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij geven u graag een indicatie van alle kosten voor uw project. Vraag een offerte aan en krijg alle benodigde informatie.