logo

Bouwbedrijf Heenvliet

Van Koppen Bouw in Heenvliet

Bouwbedrijf Heenvliet

Wilt u een bouwproject in Heenvliet laten uitvoeren? Dan bent u bij Van Koppen Bouw – als allround bouwbedrijf – altijd aan het juiste adres! Op basis van onze jarenlange ervaring in het vakgebied en door altijd de wensen van onze klanten te respecteren, hebben we inmiddels al talloze projecten op Goeree-Overflakkee, Voorne-Putten en in Zeeland succesvol afgerond.

86994361_1481152592066237_7943487764220084224_n

Gespecialiseerd bouwbedrijf in Heenvliet

Van Koppen Bouw is al sinds 1875 actief als bouwbedrijf in Heenvliet en omgeving. Daarbij staat uw tevredenheid bij ons hoog in het vaandel. Als wij als bouwbedrijf voor u aan de slag gaan, mag u erop rekenen dat u bij het gehele bouwproces wordt betrokken en ten alle tijden uw input kunt geven. Zo weet u zeker dat het eindresultaat zal aansluiten op uw wensen en eisen, zoals het hoort.

Welke werkzaamheden kunnen wij voor u verrichten?

Als regionaal bouwbedrijf kunt u bij ons terecht voor de realisatie van grote en kleine bouwprojecten. Op grotere schaal is het bouwen van vrijstaande woningen onze specialiteit, maar ook prefab woningen kunnen we opleveren. Naast nieuwbouwprojecten kunnen we ook wat voor u betekenen in de vorm van het verrichten van bouwwerkzaamheden. U kunt hierbij denken aan hetvolgende:

  • We kunnen een aanbouw laten plaatsen voor uw woning in Heenvliet;
  • We kunnen uw huidige woning in Heenvliet verbouwen;
  • We kunnen uw huidige woning in Heenvliet renoveren;
  • We kunnen uw dakwerk renoveren;
  • We kunnen zorgen voor een draagconstructie middels houtskeletbouw.

Als u meer wilt weten over het eindresultaat van al onze inspanningen als bouwbedrijf, kunt u ter inspiratie ook eens kijken naar de projecten die we al opgeleverd hebben.

Zekerheden voor uw bouwproject in Heenvliet

Doordat we aangesloten zijn bij BouwGarant kunt u voor uw bouwproject bij ons een verzekering afsluiten waarmee risico’s – zoals gebreken na oplevering, gebreken in de constructie en faillissement – gedekt zijn. Ook is het lidmaatschap aan Bouwgarant voor u een bewijs dat we voldoen aan strenge eisen op het gebied vanvakmanschap, bedrijfsvoering en betrouwbaarheid.

Contact met bouwbedrijf in Heenvliet

Ons bouwbedrijf gaat graag voor u aan de slag in Heenvliet. Heeft u timmerwerkzaamheden die u uit wilt laten voeren, neem dan gerust contact met ons op. Als u uw wensen aan ons doorgeeft, kunnen wij voor u in kaart brengen wat we voor u kunnen betekenen. Bij elk project zoeken wij daarvoor naar de meest passende oplossing. Bel gerust naar 0187 682 091 om meer informatie aan te vragen.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij geven u graag een indicatie van alle kosten voor uw project. Vraag een offerte aan en krijg alle benodigde informatie.