logo

Bouwbedrijf Renesse

Van Koppen Bouw, bouwbedrijf in Renesse

Bouwbedrijf Renesse

Wilt u graag de hulp inschakelen van een bouwbedrijf in de omgeving van Renesse? Dan staat Aannemings- & bouwbedrijf van Koppen voor u klaar! Ook in Renesse zijn wij uw partner voor diverse werkzaamheden en bouwprojecten. Door hoge kwaliteit en jarenlange ervaring te bieden, kunnen wij onze klanten optimaal van dienst zijn.

86994361_1481152592066237_7943487764220084224_n

Bouwbedrijf in Zeeland en Goeree-Overflakkee

Dankzij onze vestiging in Ouddorp zijn wij als aannemings- en bouwbedrijf zeer flexibel qua werkgebied. Wij werken voornamelijk op locaties in Zeeland en op Goeree-Overflakkee, omdat we hier binnen korte tijd aanwezig kunnen zijn. De afstand van Ouddorp tot Renesse is bijvoorbeeld nog geen half uur, waardoor u niet bang hoeft te zijn op hoge voorrijkosten. Dat is wel zo fijn tijdens een intensief bouwproject. Ook wanneer u extra wensen heeft of wanneer er onverwachte situaties voordoen, kunnen wij zeer snel ter plekke zijn.

De werkzaamheden van Van Koppen Bouw

Een van de werkzaamheden die wij voor u uitvoeren in Renesse is de verbouwing van uw woning. Wij verzorgen de verbouwing van begin tot eind. Zo kunnen wij volledig naar uw wensen werken. Andere werkzaamheden die wij voor u uitvoeren in Zeeland zijn dakdekkerswerk en timmerwerk. Onze ervaren werknemers kunnen alle vormen van timmerwerk voor u uitvoeren, waaronder ook een gepotdekselde aanbouw of schuur. Ook dakdekkerswerk is voor ons geen probleem.

Nieuwbouwprojecten in Renesse

Daarnaast werken wij ook in de nieuwbouw. Ook daar verwerken wij naar de wensen van de klant en toch houden we ons aan de regels die tegenwoordig gelden. Zo loopt u geen risico. Omdat wij aangesloten zijn bij BouwGarant bent u verzekerd tegen eventuele risico`s, zoals faillissement. Veiligheid en zekerheid staan tijdens het bouwproject dus voorop.

Ons bouwbedrijf in Renesse inschakelen?

Wilt u binnenkort een bouwproject laten uitvoeren en heeft u een bouwbedrijf in Renesse nodig? Aannemings- & bouwbedrijf van Koppen helpt u graag verder. De verschillende werkzaamheden waarbij wij u kunnen helpen zijn u inmiddels bekend, maar ook bij andere vraagstukken op het gebied van bouw kunt u bij ons terecht. Natuurlijk geldt dit ook wanneer u woonachtig bent in de omgeving van Renesse.

Dus wilt u meer informatie over de mogelijkheden of heeft u andere vragen? Neem dan direct contact met ons op of bel ons via 0187 682 091.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij geven u graag een indicatie van alle kosten voor uw project. Vraag een offerte aan en krijg alle benodigde informatie.