logo

Bouwbedrijf Zeeland

Van Koppen Bouw in Zeeland

Bouwbedrijf Zeeland

U loopt met een idee rond om een nieuwe woning te laten bouwen door een bouwbedrijf in Zeeland. Of wellicht wilt u voor uw onderneming een prachtig, nieuw bedrijfspand realiseren. Het enige wat u nu nog nodig heeft, is een gespecialiseerd bouwbedrijf dat uw plannen omzet in “bakstenen”. Als bouwbedrijf in Zeeland is Van Koppen Bouw u graag van dienst.

86994361_1481152592066237_7943487764220084224_n

Uw gespecialiseerde bouwbedrijf in Zeeland

Wanneer u een bedrijfspand of woning laat bouwen door een bouwbedrijf in Zeeland, moeten er veel keuzes gemaakt worden en zijn er veel zaken die geregeld moeten worden. Denk maar aan de volgende dingen:

  • Traditionele bouw of houtskeletbouw?
  • Welke vergunningen zijn er nodig?
  • Dakpannen, riet of EPDM als dakbekleding

Als bouwbedrijf Zeeland weten wij van de hoed en de rand! Van Koppen Bouw heeft alle kennis en adviseert u graag uitgebreid over alle van belang zijnde aspecten. Zo weet u zeker dat er niets over het hoofd wordt gezien. Dat geeft een fijn gevoel, niet waar?

Contact met ons bouwbedrijf in Zeeland

We zijn benieuwd naar uw bouw- of verbouwplannen! Bel gerust met één van onze medewerkers op 0187 682 091. Ons bouwbedrijf in Zeeland denkt graag met u mee over de mogelijkheden van uw bouwproject. Wellicht realiseert ons bouwbedrijf in Zeeland binnenkort uw bouwproject en bent u één van onze vele tevreden klanten!

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij geven u graag een indicatie van alle kosten voor uw project. Vraag een offerte aan en krijg alle benodigde informatie.