logo

Dak renoveren

Dak laten renoveren door Van Koppen Bouw?

Dak renoveren

Een dak renoveren is altijd een flinke ingreep. Er kunnen verschillende oorzaken zijn dat een dak vervangen moet worden. Dakrenovatie begint dan ook altijd met een advies op maat. We kijken waarom het dak toe is aan renovatie, wat de beste manier is om deze renovatie uit te voeren en welke kosten er verbonden zijn aan het dak renoveren. Voor u wel zo fijn en handig om te weten.

Het renoveren van een dak is een klus die u niet dagelijks uit laat voeren, maar waarvan het belang wel erg groot is. U wilt er zeker van zijn dat u een duurzaam eindresultaat heeft van hoge kwaliteit. De expertise van Van Koppen Bouw komt dan goed van pas. Zo weet u zeker dat het dak renoveren niet leidt tot lekkage of andere problemen.

86994361_1481152592066237_7943487764220084224_n

Vergunning voor dakrenovatie

Voor het renoveren van een dak is geen vergunning nodig, maar hierop bestaan wel uitzonderingen. Gaat het om een monumentaal pand of een pand met beschermd dorpsgezicht, dan is een vergunning wel van belang. Twijfelt u over het wel of niet nodig hebben van een vergunning, vraag dan advies aan bij Van Koppen Bouw. Wij brengen graag uw mogelijkheden voor een dakrenovatie in kaart.

Aandachtspunten bij dak renoveren

Er zijn verschillende soorten daken, zoals een plat dak, een hellend dak of een combinatie hiervan. Bij ons bent u in ieder geval altijd aan het juiste adres voor dak renoveren. Tijdens een vrijblijvend bezoek bekijken we de mogelijkheden en stellen we voor u een plan van aanpak op. Persoonlijk contact is hierbij voor ons erg van belang, zodat u weet dat het renoveren van uw dak in goede handen is.

Meer weten over renovatie van uw dak

Ons werkgebied ligt op Goeree-Overflakke, op Voorne-Putten en in Zeeland. Woont u in deze regio en wilt u uw dak laten renoveren, dan staan wij voor u klaar. Bent u toe aan een nieuw dak, laat ons dan de dakrenovatie uitvoeren. Bel naar 0187 – 682 091 of vul ons contactformulier in.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij geven u graag een indicatie van alle kosten voor uw project. Vraag een offerte aan en krijg alle benodigde informatie.