logo

Dakrenovatie

Dak laten renoveren door Van Koppen Bouw?

Dakrenovatie

Het dak van uw huis is een belangrijk onderdeel. Het beschermt u onder andere tegen de verschillende weersomstandigheden. Het is daarom van belang dat uw dak in goede staat verkeert, zodat het u ook daadwerkelijk bescherming biedt. Heeft u wel eens gedacht aan dakrenovatie? Tijdens een dakrenovatie wordt uw dak volledig onder handen genomen zodat het weer zo goed als nieuw is en vele jaren mee zal gaan.

86994361_1481152592066237_7943487764220084224_n

Dakrenovatie door Van Koppen Bouw

Dakrenovatie is voor de medewerkers van Van Koppen Bouw geen enkel probleem. Wij hebben al eerder projecten succesvol afgerond waarbij renovatie van daken regelmatig tot onze opdracht behoorde. Ook weten onze medewerkers precies wat ze moeten doen dankzij de opleidingen die ze regelmatig volgen. Uw dakrenovatie is daarom bij Van Koppen Bouw in goede handen!

Mogelijkheden dakrenovatie

Er zijn verschillende mogelijkheden voor dakrenovatie. Zo kunt u uw huidige dak laten isoleren. Hiermee bespaart u op uw energiekosten. Bovendien is deze manier van dakrenovatie binnen enkele dagen klaar. Het kan ook nodig zijn om uw dakpannen te vervangen. Dit kan door nieuwe, losse pannen te plaatsen of te kiezen voor dakpanplaten. Naast uw dak renoveren wij ook uw dakgoten.

Wanneer uw dakconstructie oud is, raden wij u aan om uw volledige dak te laten renoveren. Hiermee voorkomt u verdere schade aan uw woning. Van Koppen Bouw verzorgt uw dakrenovatie van A tot Z.

Offerte voor dakrenovatie

Wilt u meer weten over dakrenovatie, of direct een afspraak maken voor de dakrenovatie van uw woning? Neem contact met ons op. Telefonisch kunt u ons bereiken op 0187 – 682 091. We informeren u graag over alle mogelijkheden van dakrenovatie.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij geven u graag een indicatie van alle kosten voor uw project. Vraag een offerte aan en krijg alle benodigde informatie.