logo

Eigen huis bouwen

Eigen huis bouwen met Van Koppen Bouw

Eigen huis bouwen

Uw eigen huis bouwen is een droom die uitkomt. Als u aan de slag gaat met de eerste voorbereidingen, dan wilt u natuurlijk dat alles naar wens verloopt. In het bouwproces kunt u uw eigen inspiratie loslaten, maar u kunt ook aan de hand van uw wensen een ontwerp laten maken. In dit proces is een betrouwbare aannemer onmisbaar. Zijn kennis en ervaring zorgen ervoor dat uw eigen huis uw absolute droomhuis is.

86994361_1481152592066237_7943487764220084224_n

Modern eigen huis bouwen met deskundig advies

Het is aan te raden om vooraf goed na te denken over hoe en wat u in uw eigen huis wilt hebben. Tijdens het bouwen van een eigen huis is de aannemer met zijn advies een van de belangrijkste personen. De aannemer zal er voor zorgen dat uw wensen worden vertaald naar een klassiek of modern huis. Bent u benieuwd hoe uw woning er uit zal komen te zien?

Van Koppen Bouw als partner tijdens het bouwtraject

Van Koppen Bouw bouwt al sinds 1875 eigen huizen voor tal van klanten. Omdat een eigen huis bouwen een project op maat is, communiceren wij altijd persoonlijk over de voortgang van de bouw. Voor ons speelt 100% klanttevredenheid een belangrijke rol. Door u tijdens de complete bouw van uw eigen huis te betrekken bij de bouw, kunnen wij naar wens opleveren hoe u uw droomhuis voor ogen heeft.

Mogen wij uw eigen huis bouwen?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het bouwen van een eigen huis? Neem direct contact met Van Koppen Bouw voor vrijblijvend advies op maat. Bel naar 0187 – 682 091 voor het maken van een afspraak of het aanvragen van meer informatie. U kunt ook ons contactformulier invullen.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij geven u graag een indicatie van alle kosten voor uw project. Vraag een offerte aan en krijg alle benodigde informatie.