logo

Houtskeletbouw aannemer

Houtskeletbouw door Van Koppen Bouw

Houtskeletbouw aannemer

Eén van de specialiteiten van Van Koppen Bouw is houtskeletbouw. Bent u op zoek naar een houtskeletbouw aannemer die deze bouwmethode tot in de puntjes beheerst, dan zijn wij u graag van dienst. Als aannemer hebben wij al meerdere houtskeletbouw projecten tot een goed einde gebracht, tot grote tevredenheid van onze opdrachtgevers. Ook voor u realiseren we graag een houtskeletbouw.

86994361_1481152592066237_7943487764220084224_n

Uw aannemer voor houtskeletbouw

Als aannemer verzorgen wij graag houtskeletbouw, omdat dit een moderne en duurzame bouwmethode is. Voor de standaard bouwtechnieken is houtskeletbouw een prima alternatief, dat wij als aannemer graag voor u in de praktijk brengen. Binnen zes tot acht weken kunnen we uw huis opbouwen. Omdat wij de losse elementen voorafgaand maken (ook wel prefab bouw genoemd), krijgt de draagconstructie snel vorm. Dat is het gemak van een aannemer voor houtskeletbouw: snelheid is gegarandeerd.

Offerte van de houtskeletbouw aannemer

Als aannemer doen wij u graag een offerte toekomen voor het realiseren van houtskeletbouw. Vooraf gaan we graag met u in gesprek over uw wensen, zodat we een zo gedetailleerd mogelijk beeld krijgen van uw wensen. Op deze manier kunenn wij als aannemer een scherpe prijs voor houtskeletbouw opstellen voor u. Bel gerust naar 0187 682 091 als u direct meer informatie wilt over deze bouwmethode.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij geven u graag een indicatie van alle kosten voor uw project. Vraag een offerte aan en krijg alle benodigde informatie.