logo

Houtskeletbouw Goeree-Overflakkee

Houtskeletbouw door Van Koppen Bouw

Houtskeletbouw Goeree-Overflakkee

Aannemings- & bouwbedrijf Van Koppen is een modern bouwbedrijf. Wanneer u op zoek bent naar houtskeletbouw op Goeree-Overflakkee bent u bij ons aan het juiste adres. Houtskeletbouw is een moderne manier van bouwen en gaat uit van een houten draagconstructie.

86994361_1481152592066237_7943487764220084224_n

Houtskeletbouw op Goeree-Overflakkee heeft een aantal voordelen. Eén van deze voordelen is de snelle bouwtijd. Losse elementen worden op de werkplaats gemaakt en op de bouwplaats is het dan alleen nog een kwestie van in elkaar zetten. Dit scheelt veel tijd en op deze manier kan het huis snel wind- en waterdicht worden gemaakt door ons als aannemer.

Ook het wooncomfort wat een houtskeletbouw met zich meebrengt is een voordeel. Door goede isolatie kunt u besparen op de energiekosten. Vaak denken mensen dat een houtskeletbouw woning brandbaarder is dan andere huizen. Dit is echter niet het geval, omdat er materiaal wordt gebruikt wat brandvertragend werkt.

Kiest u voor een huis met houtskeletbouw, dan kiest u voor duurzaamheid. Wilt u houtskeletbouw op Goeree-Overflakkee? Neem dan direct contact met ons op! Wij werken op heel Goeree-Overflakkee, onder andere in Ouddorp en Stellendam.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij geven u graag een indicatie van alle kosten voor uw project. Vraag een offerte aan en krijg alle benodigde informatie.