logo

Houtskeletbouw offerte

Offerte aanvragen voor een houtskeletbouw?

Houtskeletbouw offerte

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van houtskeletbouw voor uw woning? Of wilt u een offerte voor houtskeletbouw aanvragen? Van Koppen Bouw is gespecialiseerd in deze moderne, duurzame wijze van bouwen en helpt u graag verder.

86994361_1481152592066237_7943487764220084224_n

Wat is moderne houtskeletbouw?

Wellicht heeft u wel eens van houtskeletbouw gehoord, maar weet u niet precies wat het is. Bij houtskeletbouw is de draagconstructie van uw pand opgebouwd uit in de fabriek vervaardigde houten frames die isolatiemateriaal bevatten en omgeven zijn met plaatmaterialen. Houtskeletbouw bevat losse elementen die prefab worden gefabriceerd, waardoor ze op de bouwlocatie makkelijk te monteren zijn. Dit geeft een snel en efficiënt resultaat. Een huis met houtskeletbouw kan al in 6 weken tijd worden gebouwd.

De belangrijkste voordelen van houtskeletbouw

  • Snelle oplevering: Met houtskeletbouw kan uw woning al binnen 6 tot 8 weken staan. Dit heeft te maken met de snelle levering van het materiaal, wat het risico op bouwvocht tot een minimum beperkt. Bouwvocht ontstaat omdat er tijdens het bouwen materialen worden gebruikt die met water vermengd worden. Bij traditionele bouwtechnieken kan bouwvocht de bouw van uw woning flink vertragen en er bovendien voor zorgen dat uw pand muf ruikt en er schimmel ontstaat. Met houtskeletbouw is het risico hierop beduidend kleiner.
  • Betrokkenheid bij het ontwerp: Van Koppen Bouw zal u tijdens het ontwerpen van uw woning ruimschoots betrekken in de vormgeving. Het houtskelet wordt van tevoren uitgetekend, waardoor u een goede indicatie krijgt van het eindresultaat. Wij hechten er waarde aan de klant actief bij het proces te betrekken, zodat u weet wat u krijgt en krijgt wat u wenst.
  • Duurzaamheid en comfort: De isolatiewaarde van houtskeletbouw is erg hoog, wat energiezuinig is en bovendien voor extra wooncomfort zorgt. Vindt u het milieu belangrijk? Ook dan is houtskeletbouw een uitstekende keus, want bij het bouwen van een houten draagconstructie worden milieuvriendelijke materialen gebruikt.

Houtskeletbouw in uw regio

Van Koppen Bouw is al sinds 1875 gevestigd in Ouddorp en is actief in Zeeland en een groot deel van Zuid-Holland. Wij hebben projecten in onder meer:

  • Ouddorp
  • Stellendam
  • Goeree-Overflakkee
  • Zeeland

Vraag nu een offerte voor houtskeletbouw aan

Overweegt u een houten draagconstructie voor de bouw of renovatie van uw pand? Of wilt u graag meer weten over de mogelijkheden hiervan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u verder. Telefonisch zijn wij te bereiken op 0187 – 68 20 91.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij geven u graag een indicatie van alle kosten voor uw project. Vraag een offerte aan en krijg alle benodigde informatie.