logo

Houtskeletbouw renovatie

Houtskeletbouw laten renoveren door Van Koppen Bouw

Houtskeletbouw renovatie

Een groot deel van de woningen in Nederland is reeds dusdanig oud dat het goed is om na te gaan denken over renovatie ervan. Niet alleen nu, maar ook de komende jaren zal de vraag naar renovatie naar verwachting een enorme vlucht gaan nemen. Middels houtskeletbouw renovatie is dit direct grondig aan te pakken, wat in veel gevallen de beste oplossing is. Met houtskeletbouw renovatie kiest u namelijk voor een kwalitatief hoogwaardige oplossing die weer vele jaren mee zal gaan.

86994361_1481152592066237_7943487764220084224_n

Waarom houtskeletbouw renovatie?

Ook bij Van Koppen Bouw merken we dat de vraag naar houtskeletbouw (ook in combinatie met renovatie) zich steeds vaker voordoet. Een mooie ontwikkeling, want houtskeletbouw is een snel te realiseren oplossing die bovendien energiezuinig en milieuvriendelijk is. Wij rondden reeds diverse houtskeletbouw renovatie project met goed gevolg af voor onze opdrachtgevers en staan nu te popelen om ook voor u aan de slag te gaan!

Meer informatie over houtskeletbouw renovatie

Bel gerust naar 0187 682 091 als u direct meer informatie wilt over houtskeletbouw renovatie. Uiteraard is het ook een optie om ons contactformulier in te vullen, zodat wij contact met u op kunnen nemen. Leg gerust al uw vragen over houtskeletbouw renovatie aan ons voor, zodat wij u van uitgebreid advies kunnen voorzien. Dit kan ook prima in een persoonlijk gesprek!

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij geven u graag een indicatie van alle kosten voor uw project. Vraag een offerte aan en krijg alle benodigde informatie.