logo

Houtskeletbouw woning

Houtskeletbouw laten bouwen

Houtskeletbouw woning

Tegenwoordig kiezen veel mensen voor een houtskeletbouw woning, omdat het een relatief voordelige bouwmethode is. Bovendien is het zo dat een woning middels houtskeletbouw vrij snel gebouwd kan worden. Hierbij moet u denken aan een bouwtijd van zo’n zes tot acht weken. De prefab wanden van een houtskeletbouw woning worden vooraf in de werkplaats op maat gemaakt.

86994361_1481152592066237_7943487764220084224_n

Woning volledig op maat met houtskeletbouw

Bouwen met hout kent haast geen beperkingen, waardoor de mogelijkheden van een houtskeletbouw woning vrijwel eindeloos zijn. Als aannemer kunnen wij daardoor een woning geheel op maat realiseren voor onze klanten. Heeft u specifieke wensen of eisen voor uw toekomstige woning, dan zijn deze ongetwijfeld in te vullen middels houtskeletbouw.

Kiest u ook voor een houtskeletbouw woning?

Van Koppen Bouw heeft de afgelopen maanden heel wat aanvragen gekregen voor houtskeletbouw woningen. Wij maken een dergelijke woning ook graag voor u. Onze gedreven medewerkers gaan graag met u om tafel om de mogelijkheden en kosten in kaart te brengen. Op basis van uw budget kijken we naar de mogelijkheden voor een houtskeletbouw woning. Bel naar 0187 – 682 091 of vul het formulier in.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij geven u graag een indicatie van alle kosten voor uw project. Vraag een offerte aan en krijg alle benodigde informatie.