logo

Kosten garage laten bouwen

Garage laten bouwen door Van Koppen Bouw

Kosten garage laten bouwen

Een garage laten bouwen is nuttig voor allerlei doeleinden. Om uw voertuig droog, schoon en veilig te houden bijvoorbeeld. Ook wanneer u graag klust of een plek nodig hebt om fietsen of andere spullen kwijt te kunnen, is een garage geen overbodige luxe. Omdat de kosten voor een garage een flinke investering zijn, is het verstandig om precies te weten wat u van een garage wenst.

86994361_1481152592066237_7943487764220084224_n

Stenen garage of houtskeletbouw garage?

Van Koppen Bouw is al sinds 1875 actief en bouwt garages die geheel naar uw wens worden vervaardigd. Dat doen we allereerst door u actief te betrekken bij het proces. Zo bouwen wij zowel houtskeletbouw garages als stenen garages, waardoor u volop keuze heeft. U kunt de garage zo chic of eenvoudig maken als u zelf wilt. Bij Van Koppen Bouw gebeurt dit altijd tegen een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Wij betrekken u actief bij het bouwproces, zodat u precies weet wat u te wachten staat.

Offerte voor de kosten van garage laten bouwen

Wilt u meer weten over het type garage dat het beste bij u past en welk prijskaartje daaraan hangt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Liever meteen een offerte aanvragen? Dat kan ook! U kunt ons telefonisch bereiken op 0187 – 68 20 91.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij geven u graag een indicatie van alle kosten voor uw project. Vraag een offerte aan en krijg alle benodigde informatie.