logo

Landhuis bouwen

Een landhuis bouwen met Van Koppen Bouw

Landhuis bouwen

Wanneer u kiest voor landhuis bouwen, kiest u toch ook voor Van Koppen Bouw? Wij hebben alle ervaring en expertise die u nodig heeft in huis. Wij komen graag uw landhuis bouwen, waar u uzelf helemaal thuis voelt. En het mooie hieraan is: dat hoeft helemaal niet zo duur te zijn als u op dit moment wellicht denkt.

86994361_1481152592066237_7943487764220084224_n

Een authentiek landhuis bouwen

Van Koppen Bouw neemt u alle zorgen omtrent landhuis bouwen uit handen. We maken gebruik van de beste materialen en technieken om uw droomhuis te realiseren. We combineren het beste van alle werelden en kunnen op deze manier een landhuis bouwen dat aansluit bij uw wensen én uniek is in zijn soort. Hier gaat u gegarandeerd vele jaren met plezier wonen!

Offerte voor landhuis bouwen

Zonder zorgen, zonder ergernissen en zonder stress uw landhuis bouwen. Dat is wat Van Koppen Bouw voor u doet. Wij realiseren uw droomhuis dat tot in de kleinste details is afgewerkt. We nodigen u van harte uit voor een kennismakingsgesprek, waarin we uw wensen in kaart brengen. Ook kunnen wij dan voor u een offerte voor landhuis bouwen maken.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij geven u graag een indicatie van alle kosten voor uw project. Vraag een offerte aan en krijg alle benodigde informatie.