logo

Modern huis bouwen

Modern huis laten bouwen door Van Koppen Bouw

Modern huis bouwen

Bij het bouwen van een moderne woning komt een hoop kijken. We begrijpen dat u daarbij niet over één nacht ijs gaat. Onze medewerkers staan u graag bij tijdens het complete bouwtraject. Zo bent u er zeker van dat u uw woonwens uit ziet komen. Wij kunnen voor u een modern huis bouwen!

86994361_1481152592066237_7943487764220084224_n

Mogen wij meedenken over uw woonwensen?

U wilt een hele grote woonkamer van waaruit u direct de keuken binnen kunt lopen. Of u wilt een slaapkamer met daar direct aan verbonden een inloopkast. Als het aankomt op een modern huis bouwen gaan wij geen uitdaging uit de weg. Leg uw wensen dus gerust aan ons voor. Er is namelijk altijd een oplossing te vinden!

Kosten van modern huis bouwen

We begrijpen dat u de kosten van een modern huis bouwen graag voorafgaand aan de bouw wilt weten. U weet dan immers wat de prijs van uw nieuwbouw woning is en dat is een belangrijk gegeven. Er zijn echter veel factoren van invloed op de uiteindelijke prijs, waardoor we u op dit moment geen bedrag kunnen noemen. Dit kan uiteraard wel op basis van een gesprek waarin we uw wensen in kaart brengen.

Offerte voor een modern huis bouwen

We maken graag een offerte voor u, zodat u weet wat de kosten van een modern huis bouwen zijn. Bel ons op 0187 682 091 zodat we u van meer informatie kunnen voorzien. U kunt uiteraard ook ons contactformulier invullen. Wie weet komen wij binnenkort voor u een modern huis bouwen.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij geven u graag een indicatie van alle kosten voor uw project. Vraag een offerte aan en krijg alle benodigde informatie.