logo

Nieuwbouw Brielle

Voor nieuwbouw projecten

Nieuwbouw Brielle

Als u op zoek bent naar nieuwbouw in Brielle, bent u bij Van Koppen Bouw aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring met nieuwbouw, kiest u voor de zekerheid van een betrouwbare aannemer.

86994361_1481152592066237_7943487764220084224_n

Brielle: vestingstad met karakter

Brielle ligt op het Zuid-Hollandse eiland Voorne-Putten en heeft een rijke historie. Vandaag de dag is Brielle een authentieke vestingstad met veel karakteristieke, historische panden. Veel mensen kiezen ervoor om nieuwbouw in Brielle te laten zetten om te kunnen wonen in dit karakteristieke dorp.

Nieuwbouw in Brielle

Naast het historische centrum, dat gedeeltelijk beschermd stadsgezicht is, heeft Brielle ook diverse nieuwbouw wijken. Dus bent u op zoek naar een nieuwbouw woning of wilt u een nieuwe woning laten bouwen met een karakteristieke uitstraling? Dan bent u bij Van Koppen Bouw aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Ouddorp en zijn vanuit Ouddorp binnen korte tijd in Brielle om uw nieuwbouw te verzorgen.

Uw wensen voor nieuwbouw

Wanneer u een nieuwbouw woning wilt laten bouwen, houden wij rekening met al uw wensen. Tijdens de bouw is het contact tussen opdrachtgever en opdrachtnemer intensief, om ervoor te zorgen dat uw droomhuis werkelijkheid wordt. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw nieuwbouw woning in Brielle voldoet aan alle eisen die door de overheid gesteld worden.

Van Koppen Bouw voor nieuwbouw in Brielle

Al sinds 1875 is van Koppen Bouw hét aannemings- en bouwbedrijf in de regio. Door onze jarenlange ervaring en uitstekende referenties, bieden wij u de zekerheid van de juiste keuze. Daarnaast zijn wij aangesloten bij BouwGarant, waardoor u beschermd bent tegen alle financiële risico`s van het bouwen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op, voor meer informatie.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij geven u graag een indicatie van alle kosten voor uw project. Vraag een offerte aan en krijg alle benodigde informatie.