logo

Nieuwbouw Dirksland

Nieuwbouw projecten in Dirksland

Nieuwbouw Dirksland

Bent u geïnspireerd geraakt door het nieuwbouwproject De Nieuwe Gooye in Dirksland? Ook Van Koppen Bouw helpt u graag bij het realiseren van al uw woondromen op Goeree-Overflakkee. Op deze pagina leest u meer over de mogelijkheden van nieuwbouw in Dirksland.

shutterstock_78781993

Waarom een nieuwbouwwoning?

Bent u op zoek naar een nieuwbouwwoning in Dirksland? Dan bent u bij Van Koppen Bouw aan het juiste adres. Om aan al uw wensen en behoeften tegemoet te komen, betrekken wij u bij het gehele bouwproces. Zo weet u zeker dat uw ideeën en wensen werkelijkheid worden.

Waarom een nieuwbouwwoning?

In Dirksland zijn uiteraard ook andere koop- en huurwoningen beschikbaar. Dus waarom zou u eigenlijk kiezen voor een nieuwbouwwoning? Nou, nieuwbouw komt met een aantal extra voordelen:

  • U hoeft zich geen zorgen te maken over eventuele gebreken, want alles wat u in huis heeft is nieuw. Ook onderhoudskosten zult u de eerste jaren dus bijna niet hebben.
  • De woning is een stuk energiezuiniger en daardoor bespaart u kosten en draagt u uw steentje bij op het gebied van duurzaamheid.
  • Een nieuw huis kunt u beter personaliseren. Door al uw wensen aan Van Koppen Bouw kenbaar te maken, realiseren wij het huis precies zoals u wilt. Bovendien kunt u de inrichting helemaal zelf bepalen: vloeren, wanden, badkamer, keuken en meer.

Kies voor zekerheid bij nieuwbouw in Dirksland

Bij het bouwen van uw huis wilt u natuurlijk niet voor verrassingen komen te staan. Door te kiezen voor Van Koppen Bouw, kiest u voor zekerheid. Ons aannemingsbedrijf is aangesloten bij Bouwgarant. Hierdoor kunt u zich verzekeren tegen risico′s na oplevering en het risico van een faillissement. Op deze manier heeft u de zekerheid die u zoekt bij nieuwbouw in Dirksland.

Nieuwbouwprojecten in Dirksland

Het belangrijkste voordeel van een nieuwbouw in Dirksland is dat u uw leefruimte naar eigen wens en inzicht kunt inrichten. Er zijn verschillende mogelijkheden wanneer u kiest voor een nieuwbouw. Klassiek, modern, standaard en maatwerk zijn de mogelijkheden die Van Koppen Bouw u biedt. Vraag het ons, en wij realiseren het!

Realiseren wij uw nieuwbouw in Dirksland?

Bent u op zoek naar een nieuwbouwproject in Dirksland of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk onze opgeleverde projecten of neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij maken graag een offerte op maat.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij geven u graag een indicatie van alle kosten voor uw project. Vraag een offerte aan en krijg alle benodigde informatie.