logo

Nieuwbouw Middelharnis

Voor nieuwbouw projecten in Middelharnis

Nieuwbouw Middelharnis

Van Koppen Bouw heeft veel ervaring met nieuwbouw in Middelharnis. U kunt voor alle soorten nieuwbouw woningen bij ons terecht, zoals vrijstaande woningen, vakantiewoningen en bedrijfswoningen. Wij verzorgen het gehele traject, vanaf het ontwerp tot en met de oplevering van uw nieuwbouw woning.

86994361_1481152592066237_7943487764220084224_n

Nieuwbouw met een authentieke stijl

Van Koppen Bouw heeft veel ervaring met nieuwbouw in authentieke stijl. U kunt er ook voor kiezen om een woning te herbouwen in dezelfde stijl, als de voorgaande woning. Bij onze projecten ziet u verschillende voorbeelden van nieuwbouwprojecten die wij tot grote tevredenheid van onze klanten hebben afgerond. Wellicht bent u onze volgende tevreden klant in Middelharnis.

Bouwen in Middelharnis met zekerheid

Het laten bouwen van een nieuwbouw woning in Middelharnis doet u niet dagelijks. De zekerheid van een betrouwbare aannemer is daarom één van de belangrijkste voorwaarden. Van Koppen Bouw is aangesloten bij alle belangrijke fondsen, zoals BouwGarant. Zo weet u zeker dat wij als aannemingsbedrijf aan alle strenge eisen voldoen en heeft u de zekerheid van de juiste partner voor uw nieuwbouw project in Middelharnis.

Meer weten over nieuwbouw in Middelharnis?

Bent u op zoek naar een nieuwbouw woning in Middelharnis of omgeving? Wilt u meer weten over de mogelijkheden of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0187 682 091. Leg gerust al uw vragen over nieuwbouw in Middelharnis aan ons voor, zodat wij u van een passend antwoord kunnen voorzien.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij geven u graag een indicatie van alle kosten voor uw project. Vraag een offerte aan en krijg alle benodigde informatie.