logo

Nieuwbouw Renesse

Voor nieuwbouw projecten

Nieuwbouw Renesse

Wanneer u nieuwbouw wilt laten bouwen in Renesse, is Van Koppen Bouw u graag van dienst. Wij stemmen al onze nieuwbouwprojecten geheel af op uw wensen en eisen. Dit begint al bij het maken van de bouwtekeningen voor uw nieuwbouw in Renesse. Wij leveren graag een kwalitatief zo hoog mogelijk pand op, dus daar streven wij gedurende het hele bouwtraject naar.

86994361_1481152592066237_7943487764220084224_n

Waarom wonen in Renesse?

Wonen in Renesse is een puur genot. Je vindt hier namelijk bosgebieden, polders en lange stranden met duinen. En natuurlijk is ook het dorp zelf enorm sfeervol en geliefd. Niet voor niets is Renesse één van de meest populaire vakantiebestemmingen in Nederland. Dus wil jij genieten van alle rust en ruimte aan de kust? Ontdek dan de charme van Renesse en kies voor een gezellig, sfeervol nieuwbouwhuis – geheel in stijl.

Ervaring met nieuwbouw in Renesse

Ons bouwbedrijf is gevestigd in Ouddorp op Goeree-Overflakkee, waardoor wij snel bij u ter plekke kunnen zijn. Over hoge voorrijkosten hoeft u zich dus geen zorgen te maken. Reeds vele jaren realiseert Van Koppen Bouw nieuwbouw in Renesse en omstreken. Neem gerust eens een kijkje bij alle nieuwbouwprojecten die wij al hebben gerealiseerd. Hier kunt u een goede indruk krijgen van ons werk. Wij zijn bekend met de bouweisen en -stijlen in de omgeving van Renesse, waardoor wij u perfect kunnen adviseren.

Naast nieuwbouw in Renesse realiseren wij ook graag de verbouw of aanbouw van uw woning. Dakdekkerswerk en andere voorkomende timmerwerken vallen tevens onder onze specialismen. Uw project is bij ons in goede handen. Ook wanneer u dus kiest voor een bestaande of verouderde woning in Renesse of omgeving, helpen wij u met veel plezier bij het realiseren van uw woonwensen.

Contact over nieuwbouw in Renesse

Van Koppen Bouw informeert u graag over alle mogelijkheden van nieuwbouw in Renesse. U kunt contact met ons opnemen door ons contactformulier in te vullen, maar wij zijn ook telefonisch bereikbaar. Bel gerust naar 0187 682 091 als u meer informatie wilt over nieuwbouw in Renesse of onze dienstverlening. Daarnaast maken wij graag een offerte voor u op aan de hand van uw wensen.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij geven u graag een indicatie van alle kosten voor uw project. Vraag een offerte aan en krijg alle benodigde informatie.