logo

Nieuwbouw Zuid-Holland

Voor nieuwbouw projecten

Nieuwbouw Zuid-Holland

Een nieuwe woning bouwen of een nieuwbouwproject in Zuid-Holland starten? Daarbij zijn er veel werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd. Voor diverse vormen van nieuwbouw in Zuid-Holland is aannemings- en bouwbedrijf Van Koppen het juiste bouwbedrijf.

86994361_1481152592066237_7943487764220084224_n

Particuliere en zakelijke nieuwbouw Zuid-Holland

Aannemings- en bouwbedrijf Van Koppen is in te schakelen voor zowel particulieren als de zakelijke markt. Wanneer u een nieuw huis wilt laten bouwen zijn er bij ons vele mogelijkheden. Om de nieuwbouw in Zuid-Holland van uw huis zo goed mogelijk uit te kunnen voeren bespreken we vooraf eerst uw wensen en bekijken we de mogelijkheden.

Daarnaast zijn wij in te zetten voor zakelijke nieuwbouw. Een nieuw bedrijfspand bouwen is voor ons geen enkel probleem. Daarbij verzorgen wij alle werkzaamheden. Van timmerwerk tot dakdekkerswerk. Meer weten? Neem direct contact met ons op!

Waarom Van Koppen Bouw?

Van Koppen Bouw is gevestigd op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee. Ons bedrijfspand is te vinden in Ouddorp. Dankzij deze rustige ligging zijn wij vanaf onze locatie snel ter plekke in diverse steden en dorpen in Zuid-Holland, maar ook in Zeeland. Woont u in de buurt, dan kunt u rekenen op zeer lage voorrijkosten.

Op onze projectpagina vindt u diverse voorbeelden van nieuwbouwprojecten die wij in het verleden hebben uitgevoerd op Goeree-Overflakkee. Van Ouddorp tot Achthuizen. Deze woningen in verschillende stijlen tonen aan dat Van Koppen Bouw de perfecte partner is op het gebied van nieuwbouw.

Nieuwbouw aanvraag doen?

Voor nieuwbouwprojecten in Zuid-Holland zijn wij in te zetten. Zoekt u een aannemer die uw nieuwbouwproject probleemloos uit kan voeren? De werknemers van aannemings- en bouwbedrijf Van Koppen hebben veel ervaring op het gebied van nieuwbouwprojecten in Zuid-Holland. Als aannemer zijn wij verzekerd tegen eventuele financiële risico’s, zodat u geen enkel risico loopt wanneer u ons inschakelt voor uw nieuwbouwproject!

Wilt u meer weten over nieuwbouw in Zuid-Holland? Neem dan direct contact met ons op om een offerte aan te vragen. Direct een afspraak maken is ook mogelijk. Aannemings- en bouwbedrijf Van Koppen is specialist in nieuwbouw!

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij geven u graag een indicatie van alle kosten voor uw project. Vraag een offerte aan en krijg alle benodigde informatie.