logo

Prefab bouw

De specialist in prefab bouw

Prefab bouw

Een prefab woning is een woning waarbij de belangrijkste delen kant en klaar worden aangeleverd vanuit de werkplaats. Alle losse onderdelen van prefab bouw worden naar de bouwplaats gebracht en daar aan elkaar gezet. Dit resulteert in aanzienlijk snellere bouwtijden én scheelt fors in de kosten voor de bouw van een nieuw huis. De afwerking van elke prefab bouw wordt zorgvuldig door Van Koppen Bouw gedaan. Door deze samenstelling kunt u een budgetvriendelijke woning bouwen helemaal naar wens.

86994361_1481152592066237_7943487764220084224_n

Prefab bouw geheel naar wens

Tegenwoordig zijn er veel mogelijkheden op het gebied van prefab bouw. Hierdoor is voor elke wens op woongebied een woning op maat te bouwen. Wel is het van belang om vooraf goed te weten wat de wensen zijn, omdat alle elementen van het huis voorafgaand aan de daadwerkelijke bouw al gemaakt worden. Een prefab kelder is bijvoorbeeld iets anders dan een prefab aanbouw.

Voordelen van prefab bouw

Kiezen voor prefab bouw ten opzichte van de traditionele bouwmethodes brengt diverse voordelen met zich mee, waaronder:

  • Snelheid: veel onderdelen worden in de werkplaats gemaakt, waardoor de prefab bouw snel gerealiseerd wordt op locatie
  • Goedkoop: prefab bouw is een aanzienlijk snellere bouwmethode en dat ziet u terug in de uiteindelijke kosten van de woning
  • Mogelijkheden: hoewel de basis van de woning vooraf in de werkplaats wordt gemaakt, heeft u alle keuzevrijheid bij de indeling

Specialist in prefab bouw

Van Koppen Bouw is al sinds 1875 actief in de bouw en heeft dus reeds vele decennia ervaring met onder andere prefab bouw. We leren ook continu bij, waardoor we op de hoogte zijn van alle nieuwste mogelijkheden. Wat dacht u van een duurzaam huis dat volgens de prefab bouwmethode gebouwd wordt. Vraag ons gerust om advies op maat!

We voorzien u met alle plezier van advies over prefab bouw. U kunt ons telefonisch bereiken op 0187 682 091, maar u kunt ook ons contactformulier invullen.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij geven u graag een indicatie van alle kosten voor uw project. Vraag een offerte aan en krijg alle benodigde informatie.